Юрген Клопп: Наша мета – бути на першому місці після 38 турів


Клопп висловився щодо другого місця «Ліверпуля» та кращої різниці м’ячів у «Арсеналу»

Embed from Getty Images

“Ми не будуємо тактику на забивання восьми голів – це було б безглуздо. Наша мета – бути на вершині після всіх 38 турів.”

Після нічиєї з “Манчестер Юнайтед” (2:2) у 32-му турі “Ліверпуль” опустився на друге місце, поступившись “Арсеналу” лише за різницею м’ячів, при однаковій кількості очок (71).

Як важливо для вас, що “Ліверпуль” поступився лідерством “Арсеналу”?

– Це стане важливим лише після завершення всіх 38 турів. Тоді говоритимемо про важливість.

Але ви, як і багато інших, включаючи наших уболівальників, можете сказати, що у нас мала бути найкраща різниця м’ячів. Але це було б безглуздо. Ми не виходимо на поле з думкою забити вісім голів. Так не працює футбол.

Ми такі, які є. Саме тому ми беремо участь у чемпіонаті. Мене це влаштовує. Я знав, що буде тяжко до кінця. Ми були на вершині, тепер там Арсенал, а може, хтось інший. Але ми хочемо бути на вершині після останнього туру.

Завжди краще бути лідером та тримати дистанцію. Але, очевидно, тут у Манчестері це ваша проблема. У вас є інші причини для занепокоєння, як я знаю про ваші прес-конференції. Ви частіше стикаєтесь із цим.

Ми мали б виграти, якщо домінували так довго. Так це так. Але ви знаєте, що це не означає, що ви обов’язково переможете.

Нічия 2:2. Чи не ідеальний результат, але я в порядку з цим.

Новини партнерів

Комментарии: