Ян Коуту зізнався, що готовий перейти в “Реал”

Бразильський правий захисник Ян Коуто заявив, що готовий приєднатися до мадридського “Реала”, незважаючи на те, що контракт з “Манчестер Сіті” діє до 2025 року.

Embed from Getty Images

21-річний Коуто підписав п’ятирічний контракт з “Ман Сіті” у 2020 році, в 17 років. На момент підписання контракту він уже виграв 13 матчів за свою країну на рівні до 17 років і був налаштований на захоплюючу кар’єру.

Невдовзі після того, як поставив перо на папір, Коуту був відправлений в оренду до “Жирони” на сезон. Пізніше він був відданий в оренду СК «Брага» на наступний сезон, перш ніж був відправлений назад з «Жирони», що належить Сіті Груп.

Коуту був одним із найвидатніших гравців Ла Ліги під час свого другого періоду оренди в “Жироні”, забивши вражаючих 9 голів у 28 іграх.

Ця форма привернула увагу низки провідних клубів Європи, і звіти пов’язують крайнього захисника з потенційним майбутнім переходом до “Реала”.

У розмові з Catalunya Radio Коуту зізнався, що він хотів би приєднатися до гігантів Ла Ліги, якщо випаде така можливість: «Так, так. Якщо вони [“Реал”] зацікавлені, це варіант, я не буду вам брехати. Але я – гравець Сіті, у мене там контракт і я мрію грати за Сіті».

Новини партнерів

Комментарии: