Анонс та прогноз матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів “Реал” – “Манчестер Сіті”. 09.04.2024

Фраза «ранній фінал» довгий час вважалася кліше. І все-таки як інакше назвати ситуацію, коли переможець цієї пари вигравав Лігу чемпіонів у двох попередніх циклах? Так було і в 2022 році – наступний трофей виграв «Реал», а в червні титул нарешті дістався «Манчестер Сіті». Є лише одна відмінність – гранди зустрілися в півфіналі, тепер вони відкривають 1/8 раунду.

Embed from Getty Images

“Реал” близький до того, щоб повторити досягнення британського суперника минулого сезону

«Лос Бланкос» після невдалого попереднього сезону змогли помітно просунутися, хоча фактично підсилили склад лише Беллінгемом, а Хоселу змінив Бензема, який пішов за неймовірні гроші. Примітно, що клуб також взяв Кепу, але він розчарував; на щастя, Лунін зробив усе, що міг. Саме його сейви, в тому числі, забезпечили подолання несподівано жвавого і життєрадісного «РБ Лейпциг» в 1/8 фіналу. Тепер команда може повністю зосередитися на подальшому просуванні в Лізі чемпіонів, адже в Прімері нарешті утворився гандикап перед усіма переслідувачами на чолі з “Барселоною”.

“Манчестер Сіті” прагне залишитися на вершині

«Містяни» нарешті здобули бажаний європейський трофей у 2023 році. Таким чином вони офіційно стали найкращою командою Європи, що згодом підтвердив Суперкубок УЄФА, а також додали тріумф на Клубному чемпіонаті світу. До того ж на внутрішній арені домінувала зіркова компанія, підсилена Хааландом. Цей «требл», на який Пеп налаштовує своїх підопічних, можна тільки повторити. І є досить хороші шанси. У Прем’єр-лізі неможливо відірватися від “Арсеналу” і тим більше “Ліверпуля”. Щодо кубкового турніру, то фаворит уже у півфіналі. Якщо говорити про Лігу чемпіонів, то клуб не мав проблем ні в групі, ні в 1/8 фіналу, де виграв обидва матчі проти «Копенгагена» із рахунком 6:2.

Попередні стикові матчі

Враховуючи перші 4 матчі в Лізі чемпіонів, «Лос Бланкос» чергували перемоги та нічиї. Щоправда, тоді вони виграли лише 1 із 6 ігор і ще 4 боротьби принесли поразки. Примітно, що так вийшло, що команда нарешті дійшла до фіналу передостаннього сезону і виграла його.

Прогноз

Англійському клубу навіть на виїзному полі надається перевага, хоч і номінальна. Так чи інакше, «галактікос» однозначно битимуться – у підсумку ми ставимо на «обидві команди заб’ють: так» (коефіцієнт: 1,6).

Новини партнерів

Комментарии: