Гарі Невілл про “Ліверпуль”: “Ніхто не очікував від них боротьби за чемпіонство”

Легенда “Манчестер Юнайтед” по сумістності телексперт Гарі Невіл прокоментував боротьбу “Ліверпуля” у чемпіонській гонці АПЛ.

Embed from Getty Images

“Якщо ви подивитеся на “Ліверпуль”, то ніхто не очікував від них боротьби за АПЛ. Якби ви сказали, що “Ліверпуль” відставатиме від “Манчестер Сіті” на два очки за п’ять або шість ігор до кінця чемпіонату, я б відповів: “Жодних шансів”.

Думаю, це грандіозне досягнення для Юргена Клоппа, що вони перебувають там, де вони є. Я сказав це ще перед міжнародною перервою. Деякі вболівальники “Ліверпуля” на мене накинулися, але я відчував, що вони тримаються з останніх сил, адже це останній сезон Клоппа.

Потім, коли вони програли в Кубку Англії “Манчестер Юнайтед”, з’явилася версія, що після закінчення виступів у Кубку вони сконцентруються на Лізі Європі та АПЛ, а після результату в Лізі Європи – на чемпіонаті.

Цього не відбувається, але я все ще думаю, що Юрген Клопп витягує максимум з цього складу “Ліверпуля”. На цей момент вони перевершили всі очікування”, – сказав Невілл.

Новини партнерів

Комментарии: