Анонс матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів “Боруссія” Дортмунд – “Атлетіко”

Цього разу Ліга чемпіонів не робить перерви. Лише минулого тижня розпочався чвертьфінал, а матчі-відповіді розпочнуться у вівторок увечері. Причому першими змагатимуться ті, хто грав у середу. А «Боруссія» вже чекає «Атлетіко» в Дортмунді.

Фото: ratingbet

Дортмундська “Боруссія” не може зосередитися лише на єврокубках

«Жовто-чорні» самі віддали «срібну чашу» цикл тому, не вигравши в домашньому поєдинку з «Майнцем» в останньому турі попередньої бундесліги. Втім, зараз «джмелі» борються виключно за 4-е місце в «Лізі чемпіонів» і «РБ Лейпциг» виглядає в цьому протистоянні як мінімум не гірше. Терзічу і компанії тим важливіше досягти успіху у форматі Ліги чемпіонів. Там німецький клуб виграв надзвичайно складну групу. А потім впорався з найсильнішою командою Нідерландів ПСВ: була нічия в Ейндховені та перемога на домашній арені. Якщо говорити про гру в Мадриді, то команда програвала, але в підсумку змогла забити – 1:2, що вже не так безнадійно.

“Атлетіко” перебуває в подібній ситуації

«Матрацники» довгий час вважалися «третьою силою» іспанського футболу. Втім, доволі впевнена гра «Реала» та «Барселони» поєдналася з чудовою грою «Жирони» та «Атлетіка». У підсумку гранд зі столиці Іспанії може виявитися так званим «п’ятим колесом» і залишитися без путівки в наступну Лігу чемпіонів. Якщо говорити про нинішній цикл, то «Чоло-Тім» (до речі, провалилася у 2022 році, посівши в тому квартеті лише 4 місце) виграла групу, а потім проявила характер, зробивши ремонт будинку після рахунку 0:1 в Мілані та вибив Інтер по пенальті на стадії 1/8. Цього разу клуб стартував на рідному полі і забив першим, двічі. При цьому пропустила м’яч у відповідь.

Попередні стикові матчі

Німецький клуб та його іспанський суперник до нинішньої дуелі грали двічі, у 1996 та 2018 роках – спочатку обмінялися виїзними перемогами, а потім домашніми успіхами.

Прогноз

Команда з Німеччини котирується досить оптимістично. Але наступне завдання просте і знайоме для «матрацників». Б’ємося об заклад, що бій завершиться «тоталом: менше 3,0» (коефіцієнт: 1,73).

Новини партнерів

Комментарии: