Анонс та прогноз матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів “Барселона” – “ПСЖ”

Пауза між чвертьфінальними матчами Ліги чемпіонів буде мінімальною. Перші зустрічі завершилися лише в середу, а у вівторок ці ж клуби зіграють між собою, помінявшись полями. Таким чином, Барселона, яка базується в однойменному місті, прийматиме ПСЖ.

Фото: ratingbet

“Барселона” спробує досягти успіху, принаймні, на цьому турнірі

“Блауграна” змогла дістатися до трофеїв у попередньому сезоні, перервавши неприємну і явно затяжну посуху. Зокрема, вдалося здобути дострокову перемогу в Прімері. Та все ж «каталонці» просіли в новому розіграші, причому серйозно, що Хаві ще взимку оголосив про відхід після закінчення сезону, щоб виправити ситуацію. Водночас навесні клубу вдалося стабілізувати гру. Якщо говорити про Прімеру, то «Реал» явно знаходиться на недосяжній відстані, але «більше, ніж клуб» давно вилетів у Кубку Іспанії та Суперкубку. Залишилася лише Ліга чемпіонів, де команда нарешті виграла групу і досить спокійно здолала Наполі (нічия на виїзній арені та перемога на рідному полі). Досить несподівано перемогла в Парижі з рахунком 3:2. Особливо варто відзначити Рафінью з його дублером.

“ПСЖ” робить нову спробу досягти успіху

«Парижани», завдяки невичерпному фінансуванню катарських шейхів, змогли перетворити французький футбол на територію свого безумовного домінування. Але в цьому є і зворотний бік: усі давно наїлися трофеїв національного рівня. А бажаного європейського успіху так і не досягнуто… Дійти до фіналу, перебуваючи під керівництвом Тухеля, вдалося лише в одному – там клуб програв. Що стосується попереднього циклу, то команда вибула на стадії 1/8. Цього разу вона, очолювана Луїсом Енріке, була близька до вильоту в групі, але команда обіграла «Мілан» і посіла 2 місце за додатковими показниками. Якщо говорити про боротьбу з «Реалом», то в обох матчах в 1/8 фіналу програли «Сосьєдад». У «каталонців» поки що все вийшло діаметрально протилежним: першу гру програли з рахунком 2-3.

Попередні стикові матчі

Суперники часто змагаються між собою в Лізі чемпіонів. До нинішнього поєдинку було по 4 перемоги кожної команди в 12 матчах.

Прогноз

«Куле» залишаються фаворитами наступної битви, хоча нічиї їм цілком вистачило б. Тож робимо ставку на підопічних Хаві, але з «форою 0 голів» (коефіцієнт: 1,68).

Новини партнерів

Комментарии: