“Реал” знову сильніший. “Реал” 3:2 “Барселона”. Чемпіон уже відомий?

Переможний м’яч забив Джуд Беллінгем.

Embed from Getty Images

Не можна не визнати, що “Барселона” не поступилася без боротьби. Вони справді намагалися, і їм вдавалося створювати небезпечні моменти, навіть за певної ротації у складі “Реала”. Пресинг від “вершкових” не був таким убивчим, особливо з урахуванням гри в центрі поля ветеранів Крооса та Модріча.

До того ж каталонцям допомогла помилка Луніна на 6-й хвилині, після якої Крістенсен забив головою.

“Реал” швидко відповів завдяки зусиллям Васкеса, який обіграв Канселу та заробив пенальті для Вінісіуса. Але цього виявилося замало.

Крім того, Мадрид міг ще й пропустити, але Лунін виправився за свою помилку, відбивши майже мертвий м’яч із лінії воріт після удару Ямаля.

Перед другим таймом через травму Френкі на поле вийшов Педрі, а Хаві зробив заміну Крістенсена на Ферміна, що ще більше прискорило гру “Барси”. Після кількох спроб каталонці знову вийшли вперед, коли Фермін першим добив м’яч після удару Ямаля.

Звісно, “Реал” зміг відповісти – цього разу гол забив Васкес, завершивши простріл Віні.

Це була чудова гра з обох боків, із шансами для обох команд. Можливо, нічия була б справедливішим результатом, але цього сезону, коли Джуд націлений на перемогу, він її досягає. На 91-й хвилині англієць зробив швидку атаку та потужним ударом відправив м’яч під поперечину. Тер Штеген не мав жодних шансів. І немає сумнівів у тому, хто найкращий гравець цього сезону Ла Ліги.

Завдяки цій перемозі “Реал” набрав вже 81 очко і випереджає “Барселону” на 11 балів. Чемпіонські перегони, якщо вони ще велися, тепер закінчено. Для Мадрида попереду боротьба за Лігу Чемпіонів, а для каталонців лише зобов’язання після виконання яких гравці вирушать на Євро-2024.

Це був 32 тур Чемпіонату Іспанії, який пройшов на стадіоні “Сантьяго Бернабеу” перед 77 891 глядачем.

“Реал” Мадрид – “Барселона” 3:2

Голи: Вінісіус 18 (пен.), Васкес 73, Беллінгем 90+1 – Крістенсен 6, Лопес 69

Реал“: Лунін – Васкес, Чуамені, Рюдігер, Камавінга (Гарсія 71) – Вальверде, Кроос (Діас 71), Модріч – Беллінгем – Вінісіус (Хоселу 82), Родріго (Мілітан 74)

Барселона“: тер Штеген – Канселу, Кубарсі, Араухо, Кунде – де Йонг (Педрі 90+7), Крістенсен (Лопес 46), Гюндоган – Рафінья (Фелікс 64), Левандовський (Торрес 64), Ямаль

Попередження: Вінісіус 75, Модріч 83 – Камавінга 33, Кунде 75, Кубарсі 90

Новини партнерів

Комментарии: