Хаві може залишитися у “Барселоні”


Згідно з Mundo Deportivo, Хаві може вирішити залишитися в Барселоні.

Embed from Getty Images

На нещодавніх прес-конференціях він виявив менш певну позицію щодо свого майбутнього у клубі. Він залишився лише рік контракту, і він розглядає можливість змінити рішення про свій відхід. Тепер перед ним стоїть завдання провести переговори з президентом Жоаном Лапортою, віце-президентом Рафою Юсте та спортивним директором Деко, щоб обговорити ситуацію та ухвалити рішення, яке буде найкращим для всіх сторін.

Хаві пишається виконаною роботою за останні кілька місяців, особливо розвитком свого проекту з молодими гравцями. Він вірить, що може продовжити цей процес, особливо з огляду на підтримку, яку відчуває від команди, керівництва клубу та вболівальників. Повернення на “Камп Ноу” також є важливим стимулом для нього залишитися в команді як тренер. Рішення про його майбутнє в Барселоні може бути ухвалене найближчими днями.

Нагадаємо, що Хаві став головним тренером “Барселони” у листопаді 2021 року і за цей час клуб виграв Суперкубок Іспанії та Ла Лігу, а також дійшов до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів цього сезону.

Новини партнерів

Комментарии: