Анонс та прогноз матчу півфіналу Ліги чемпіонів “Баварія” – “Реал”

“Баварія” і “Реал” зіграють у першому півфіналі Ліги чемпіонів 30 квітня 2024 року. Німецький клуб може врятувати сезон тільки в цьому турнірі, але гості також мають намір забезпечити собі перевагу перед матчем-відповіддю на рідне поле.

Embed from Getty Images

Ключові статистичні дані та тенденції:

Мюнхенська “Баварія” забивала хоча б раз у 5 попередніх матчах.

“Реал” забивав хоча б раз у 31 попередніх матчах.

“Реал” Мадрид не програє в 17 попередніх іграх.

“Баварія” – форма команди та її аналіз: клуб досягає успіху лише в Лізі чемпіонів

«Зірку Півдня» Кейн вибрав для продовження кар’єри, як він пояснив, через бажання нарешті виграти трофеї. Наразі у Гаррі нічого не вийшло: фаворит розгромно програв у Суперкубку та достроково вилетів у Кубку Німеччини. А «срібна салатниця» після 11 років володіння «рекордсменів» вже дісталася «Байєру». Залишається лише Ліга чемпіонів. Там німецький клуб розпочав плей-офф з поразки від «Лаціо», а в Римі навіть жодного разу не влучив у ворота. Та все ж тоді була розгромна перемога над представником Італії на рідному полі. І досить впевнена перемога над зручним суперником «Арсеналом»: у Мюнхені 1:0 після нічиєї в Лондоні 2:2.

“Реал” Мадрид – форма команди та її аналіз: клуб перебуває у чудовій фізичній формі

«Галактікос» вже де-факто повернули собі титул у Прімері. Після перемоги над “Барселоною” в Ель Класіко всі сумніви розвіялися. Проте вони продовжували збирати перемоги, здобувши перемогу над «Реал Сосьєдадом». Так чи інакше, Анчелотті явно думав про вівторок, виставивши в стартовому складі Кепу, Франа Гарсію, Хоселу, Діаса, Себальоса і навіть Гюлера. Він має пам’ятати, що плей-офф Ліги чемпіонів був непростим: успіх 1:0 та нічия 1:1 (на домашній арені) у боротьбі з “РБ Лейпциг”, обмін нічиїми та успіх з пенальті у протистоянні з “Манчестер Сіті”.

“Баварія”: новини команди

Травмовані футболісти Боманн, Бої, Сарр, Гнабрі, Коман і, можливо, Сане не братимуть участь у наступному поєдинку.

“Реал” Мадрид: новини команди

Куртуа і Алаби точно не буде. Виступ Ферлана Менді під питанням.

“Баварія” – “Реал” Мадрид: прогноз стартових складів

“Баварія” (можливий склад): Нойєр – Мазрауї, Даєр, де Лігт, Кімміх – Лаймер, Горецка, Геррейро, Мусіала, Сане – Кейн.

“Реал” Мадрид (можливий склад): Лунін – Менді, Начо, Рюдігер, Карвахаль – Кроос, Камавінга, Родріго, Беллінгем, Вальверде – Вінісіус Жуніор.

Попередні стикові матчі

Скільки німецький клуб з Мюнхена вибивав «Арсенал» із плей-офф Ліги чемпіонів, настільки ж часто програвав «білим». Наприклад, «королівський клуб» переміг у Німеччині, після чого на домашній арені, в екстремальному протистоянні, у 2018 році все закінчилося нічиєю.

Прогноз

Правду кажучи, «Зірка Півдня» не вражає, але все одно вважається фаворитом домашнього матчу. Все-таки «галактікос» досвідчені і повинні знову добиватися результату – на виїзді вони не програють (коефіцієнт: 1,6).

Новини партнерів

Комментарии: