“Баварія” 2:2 “Реал”. Бойова нічия в Мюнхені

Напружена битва до останніх хвилин

Embed from Getty Images

У Лізі Чемпіонів відбувся поєдинок між Баварією та Реалом Мадридом, який завершився внічию з рахунком 2:2. Команда Анчелотті зуміла вирвати нічию на виїзді в останні хвилини матчу. Для Тухеля було ясно, що цей поєдинок – перший із двох ключових, які можуть визначити долю сезону для його команди та залишити відбиток на його спадщині у Мюнхені після його відходу влітку. Усі ставки були зроблені на Лігу Чемпіонів як на останню надію.

Команда Анчелотті прибула на поле з багатим досвідом суперництва з цією командою, яка вже не раз грала у півфіналах головного клубного турніру Європи. У стартовому складі мадридців вийшов на поле Лунін, тоді як Куртуа перебував на лаві запасних, проте останній готовий повернутися в гру найближчим часом.

Матч розпочався з активної гри з боку команди Тухеля, яка одразу націлилася на гол. Гості трохи пожвавилися за 15-20 хвилин і зуміли провести свою першу атаку, а потім Кроос продемонстрував, що для його команди необов’язково багато атакувати, щоб вирішувати долю матчів. Вінісіус відкрив рахунок після передачі Крооса.

Пропущений гол сильно підірвав упевненість німецької команди, і вони втратили контроль над м’ячем, що було на руку “вершковим”. У другому таймі гості почали діяти активніше, проте Мюнхен зміг відповісти двома голами – уперед уже вийшла Баварія. Пізніше Модріч та Вінісіус на пару зуміли знову вразити ворота суперника, закріпивши результат рахунком 2:2.

Матч був насиченим та цікавим, демонструючи майстерність обох команд. Він лише підігрів інтерес до зустрічі у відповідь на “Сантьяго Бернабеу”, де й вирішиться доля цієї пари.

Ліга Чемпіонів, півфінал, перший матч

Стадіон: “Альянц Арена” (Мюнхен)

Головний суддя: Клеман Тюрпен (Франція)

“Баварія” – “Реал Мадрид” 2:2

Голи: Сане (53), Кейн (57, з пенальті) – Вінісіус (24, 83, з пенальті)

Баварія“: Нойєр – Кімміх, Даєр, Кім, Мазрауї – Лаймер, Горецька (Геррейру, 46) – Сані (Девіс, 87), Мюллер (Гнабрі, 80), Мусіала – Кейн

Реал Мадрид“: Лунін – Васкес, Начо (Камавінга, 65), Рюдігер, Менді – Вальверде, Тчуамені, Кроос (Діас, 76) – Беллінгем (Модрич, 76) – Родріго (Хоселу, 87), Вінісіус

Попередження: Мазрауї (43), Кім (83) – Кроос (64), Васкес (90+1)

Новини партнерів

Комментарии: