“Манчестер Юнайтед” розпочне переговори з агентом Рональда Араухо щодо потенційного переходу

“Манчестер Юнайтед” готується до переговорів з представником Рональда Араухо, щоб отримати послуги центрального захисника “Барселони” в угоді про дорогий трансфер.

Embed from Getty Images

Незважаючи на ключову роль у «Барселоні», іспанський клуб, за чутками, відкритий для вигідних пропозицій для уругвайського гравця через фінансові обмеження, з якими вони стикаються.

Інтерес «Манчестер Юнайтед» до Араухо з’явився в той час, коли майбутні таланти, такі як Мікаїл Файє та Пау Кубарсі, роблять кроки в команді, потенційно прокладаючи шлях до відходу Араухо, а «Барселона» впевнена у здібностях своїх молодих перспективних гравців.

За останніми даними, Кубарсі, Файє, Гаві, Педрі та Ламін Ямал є єдиними п’ятьма гравцями, з якими “Барселона” не хоче розлучатися цього літа ні за яких обставин.

“Червоних дияволів” раніше пов’язували з Араухо на початку року, а мюнхенська “Баварія” також висловила захоплення 25-річним захисником.

CaughtOffside повідомляє, що “Манчестер Юнайтед” тепер збирається почати переговори з агентом Араухо, а “Барселона”, як повідомляється, оцінює центрального захисника приблизно в 100 мільйонів євро (85 мільйонів фунтів).

Залишається побачити, чи готовий Юнайтед відповісти на цю ціну.

Новини партнерів

Комментарии: