“Ювентус” готує пропозицію щодо Мейсона Грінвуда

“Ювентус” серйозно налаштований на підписання скандального вінгера Мейсона Грінвуда цього літа та склав план перед переговорами з “Манчестер Юнайтед”.

Embed from Getty Images

22-річний англієць став захоплюючим талантом у складі «Червоних дияволів» у сезонах 2019-20 та 2020-21, перш ніж у соціальних мережах поширювалися відео та фотографії, на яких демонструється ймовірно образлива та неконтрольована поведінка під час кампанії 2021-22.

У січні 2022 року Грінвуд був заарештований за підозрою в зґвалтуванні та нападі, а пізніше був звинувачений у спробі зґвалтування, нападі, що спричинив тілесні ушкодження, а також у контролі та примусовій поведінці в жовтні 2022 року. Зрештою звинувачення були зняті, незважаючи на те, що широко бачили в соціальних мережах.

“Манчестер Юнайтед” не має наміру залишати 22-річного форварда після його повернення з “Хетафе” влітку, знаючи про піар-кошмар в Англії, і встановив ціну в 30 мільйонів євро. «Стара синьйора» сподівається заплатити приблизно половину цієї суми, особливо тому, що його контракт там закінчується в 2025 році.

Новини партнерів

Комментарии: