Анонс та прогноз півфінального матчу Ліги чемпіонів “ПСЖ” – “Боруссія” Дортмунд

ПСЖ і дортмундська “Боруссія” зіграють матч-відповідь у півфіналі Ліги чемпіонів 7 травня 2024 року. Луїс Енріке та його підопічні претендують на четверний. Німецький клуб може лише врятувати загалом невдалий сезон у євротурнірі.

Фото: ratingbet

Ключові статистичні дані та тенденції:

  • ПСЖ виграв лише 3 з 6 матчів турніру на домашній арені, включаючи суперника з Німеччини на груповому етапі.
  • Борусія 3 рази програла в 6 матчах Ліги чемпіонів на виїзних полях.

ПСЖ – форма команди та її аналіз: на внутрішній арені набагато легше

«Парижани» вже захистили свій чемпіонський титул, і недарма в боротьбі з Гавром у них трапляються осічки, як нічия 3:3 – Луїс Енріке прямо, але чесно сказав, що вони все-таки виграли ще один трофей, крім Суперкубок. У Франції залишилося лише виграти кубок – матч із «Лансом» дасть усі відповіді щодо цього трофею. І все-таки абсолютним пріоритетом для всіх є Ліга чемпіонів. Після успіху в Каталонії з рахунком 4:1 “Люс” заявив, що його гравці виграли б за будь-якого сценарію. Варто відзначити, що перед вилученням Араухо «Кулес» мали перевагу в 2 голи. У Німеччині суперник діяв обережно і в підсумку переміг з рахунком 1:0.

Боруссія Дортмунд – форма команди та її аналіз: падіння на внутрішній арені компенсували успіхи на міжнародній

«Жовто-чорні» минулого сезону стали віце-чемпіоном країни, зрівнявшись за очками з «Баварією». І якби не нічия в останньому турі, «срібну салатницю» нарешті повернули б. Зараз вони посідають 5-е місце в Бундеслізі, і РБ Лейпциг вже не наздожене їх після розгромної поразки. Якщо говорити про Лігу чемпіонів, то виграна група з достроковим виходом у плей-офф, а «Атлетіко» вилетів після очікуваного успіху з ПСВ. Причому, якщо перед чвертьфіналом «джмелі» зіграли обережно (тільки у виїзній перемозі над «Міланом» було більше 2 голів за матч – 3:1), то з «матрацниками» у них були яскраві протистояння: 1- 2 і 4-2. Що стосується гри з представником Франції, то команда, забивши в першому таймі, змогла зберегти цю мінімальну перевагу, не дозволивши супернику багато чого створити.

ПСЖ: новини команди

Кімпембе і Серхіо Ріко не встигнуть відновитися. Курзава вибув із команди за рішенням тренера.

Боруссія Дортмунд: новини команди

Травмованих Галлера і Бенсебайні точно не буде. Хуммельс, Мален і Маатсен мають проблеми зі здоров’ям.

ПСЖ – Боруссія Дортмунд: можливі стартові склади

ПСЖ (можливий склад): Доннарумма – Мендес, Лука Ернандес, Маркіньос, Хакімі – Фабіан Руїс, Вітінья, Заїр-Емері – Баркола, Мбаппе, Дембеле.

Боруссія Дортмунд (можливий склад): Кобель – Маатсен, Н. Шлоттербек, Хуммельс, Райерсон – Кан, Забітцер, Брандт, Адейемі, Санчо – Фюлькруг.

Попередні стикові матчі

Перед нинішньою Лігою чемпіонів була рівність: по 1 перемозі на кожну команду в 1/8 фіналу 2020 року, коли французький клуб забив на гол більше (2-0, 1-2), і обмін нічиїми в групу Ліги Європи 10 років тому.

Прогноз

Мбаппе і компанія повинні грати активно, їм потрібна перемога. Таким чином, це відкриває для німецького клубу шанси зловити фаворита на контратаках. Ми ставимо на те, що «обидві команди заб’ють: так» (коефіцієнт: 1,61).

Новини партнерів

Комментарии: