Дортмунд у фіналі Ліги Чемпіонів! “ПСЖ” 0:1 “Борусія”

ПСЖ поступився Боруссії Дортмунду з рахунком 0:1, що призвело до того, що дортмундці вийшли у фінал.

Embed from Getty Images

Дортмундці змогли пробитися у фінал, викликавши захоплення у своїх уболівальників. У Німеччині феєрверки дозволені лише новорічної ночі, але це не завадило фанатам Дортмунда відзначити цей знаменний момент. Це вперше за 11 років, коли Дортмунд сягає фіналу Ліги чемпіонів, і, що дивно, вони знову зіграють на Уемблі.

Після поразки у першому матчі очікувалося, що ПСЖ наступатиме активніше. Проте за перший тайм вони створили лише один небезпечний момент. Боруссія Дортмунд чудово захищалася. Гра господарів була досить одноманітною, переважно атакуючи по краях та пробиваючи багато далеких ударів. Боруссія не тільки оборонялася, а й активно контратакувала, а також використовувала позиційні атаки.

На початку другого тайму ПСЖ серйозними зусиллями намагалися забити, але цього разу удача була на боці Боруссії, яка забила першою, скориставшись стандартною ситуацією. Парижани продовжували атакувати, але не змогли пробити ворота Кобеля. І хоча вони створили кілька небезпечних моментів, але рахунок лишився незмінним.

Боруссія Дортмунд продемонструвала чудову гру в обороні, заробивши дві перемоги з рахунком 1:0. Це був чудовий успіх для них та викликало певні проблеми у ПСЖ, які не змогли реалізувати свої моменти.

Тепер другого фіналіста буде визначено у матчі між “Баварією” та “Реалом” у Мадриді.

“Парі Сен-Жермен” (Париж, Франція) – “Борусія” (Дортмунд, Німеччина) 0:1

Гол: Хуммельс 50

ПСЖ: Доннарумма – Хакімі, Маркіньос, Беральдо, Мендеш – Заїр-Емері (Лі Кан Ін 76), Вітінья, Руїс (Асенсіо 63) – Дембеле, Рамуш (Баркола 63) – Мбаппе

Боруссія Д: Кобель – Рієрсон, Хуммельс, Шлоттербек, Матсен – Джан, Забітцер – Санчо (Зюлі 67), Брандт (Нмеча 85), Адеємі (Ройс 56) – Фуллькруг

Попередження: Дембеле 75, Хакімі 84 – Забітцер 64, Хуммельс 65

Новини партнерів

Комментарии: