Анонс та прогноз півфінального матчу Ліги чемпіонів “Реал” – “Баварія”. 08.05.2024

«Реал» і «Баварія» зіграють матч-відповідь у півфіналі Ліги чемпіонів 8 травня 2024 року. Карло Анчелотті прагне нарешті зробити сезон тріумфальним, вигравши цей турнір, для німецького клубу це єдиний шанс досягти трофей цього футбольного року.

Embed from Getty Images

Ключові статистичні дані та тенденції:

  • Обидві команди забили в більшості матчів Реала на цьому турнірі.
  • Реал Мадрид забивав принаймні один раз у своїх 33 попередніх матчах, Баварія – у 7 іграх.
  • Підопічні Анчелотті впевнено вразили всі ворота суперників після поразки з рахунком 0:4 у півфіналі попереднього циклу.
  • «Баварія» не виграла в обох попередніх виїзних матчах плей-офф: зазнала поразки в Римі, а битва в Лондоні принесла нічию.

Реал Мадрид – форма команди та її аналіз: усі погляди прикуті до Ліги чемпіонів

«Галактікос», розгромивши «Барселону» і збільшивши відрив від неї, потім почали відкрито догравати сезон у Прімері, надаючи тренування резервним. Досить згадати, що Анчелотті привів у Реал Сосьєдад 9 нових гравців і виграв завдяки голу Гюлера. Сила потрібна для Ліги чемпіонів, де “Лос Бланкос” непросто в плей-офф. Команда тричі зіграла внічию, пройшовши далі багато в чому завдяки надійній грі в обороні та сейвам Луніна (в Манчестері їх було близько десятка), після рахунку 1:0 у битві з РБ Лейпциг. У Мюнхені була ще одна ефектна нічия – 2:2.

Баварія – форма команди та її аналіз: це найгірший рік за попереднє десятиліття

«Зірка Півдня» втратила «срібну салатницю» достроково. Крім того, крім беззастережної поразки від «Байєра» в Бундеслізі, були серйозні провали в Суперкубку і Кубку Німеччини. Не дивно, що коли плей-офф Ліги чемпіонів розпочався в Римі з рахунком 0:1 без жодного удару по воротах Лаціо, вони публічно оголосили про дострокове розірвання відносин з Тухелем. На тренерській посаді його тримає те, що «рекордсмени» тоді на високому рівні зіграли в Лізі чемпіонів. Вони знищили суперника з Італії на рідному полі і виявилися сильнішими за «Арсенал», попутно його здолавши. Що стосується протистояння з іспанським клубом, то команда, по черзі ведучи в рахунку, завершила гру на домашній арені з рахунком 2:2.

Реал Мадрид: новини команди

Куртуа і Алаба все ще не готові повернутися. Також є запитання щодо Ферланда Менді.

Баварія: новини команди

Якщо говорити про цей клуб, то лазарет ширший – там точно не буде Боя, Бухманна, Сарра, Марушіча та Комана, виступ Сане, Де Лігта та Гнабрі під питанням.

Реал Мадрид – Баварія Мюнхен: можливі стартові склади

Реал Мадрид (можливий склад): Лунін – Васкес, Начо, Рюдігер, Карвахаль – Кроос, Камавінга, Родріго, Беллінгем, Вальверде – Вінісіус Жуніор.

Баварія (можливий склад): Нойєр – Альфонсо Девіс, Дайер, де Лігт, Кімміх – Лаймер, Горецка, Геррейро, Мусіала, Сане – Кейн.

Попередні стикові матчі

Перший очний матч був зіграний ще в 1976 році. Востаннє «Баварія» виходила в плей-офф у 2012 році після пенальті у півфіналі. «Лос Бланкос» з наполегливою боротьбою пройшли далі в 2014, 2017 і 2018 роках.

Прогноз

Німецький клуб не використав у цьому плей-оф свій козир – фактор домашнього поля. Є питання до гравців Анчелотті, але вони знають, як добитися результату. Ставимо на їхню перемогу в основний час (коефіцієнт: 1,87).

Новини партнерів

Комментарии: