Магія “Реала” знову у дії! “Реал” 2:1 “Баварія”

Ліга чемпіонів. Реал Мадрид проти Баварії 2:1.

Embed from Getty Images

Чари королівської команди знову на піку. У звичній для себе манері команда Карло Анчелотті зуміла пробитися у фінал лише в останні хвилини матчу. Цей поєдинок був вирішальним для всього сезону “Баварії” і, можливо, не менш важливим для мадридського “Реала”, який вирішив усі свої питання у чемпіонаті Іспанії. Перший тайм пройшов під контролем вершкових, але без особливо яскравих моментів, крім одного, коли Вінісіус пробив у штангу, а Нойєр зробив сейв після добивання. Обидві команди створювали небезпечні ситуації перед ворітьми суперника, але голу так і не забили. Початок другого тайму був активним, з кількома небезпечними атаками з обох боків. Однак невдовзі “Баварія” забила перший гол після контратаки, ідеальним ударом у дальню дев’ятку відзначився, можливо, майбутній гравець “вершкових” – Альфонсо Девіс. “Реал” зрівняв рахунок невдовзі після цього, цього разу відзначився Хоселу, спіймавши на помилці Нойєра. Але мадридці на цьому не зупинилися і забили другий гол у компенсований час, завершивши матч перемогою. Тепер вони вийшли у фінал, де воюють з “Боруссією” з Дортмунда.

Ліга Чемпіонів, півфінал, матч у відповідь

Стадіон: Сантьяго Бернабеу (Мадрид)

Головний суддя Шимон Марциняк (Польща)

“Реал Мадрид” – “Баварія” 2:1 (загальний рахунок – 4:3)

Голи: Хоселу (88, 90+1) — Девіс (68)

*На 71-й хвилині автогол Альфонсо Девіса було скасовано через фол.

Реал Мадрид“: Лунін – Карвахаль, Рюдігер, Начо, Менді – Вальверде (Хоселу, 81), Кроос (Модрич, 69), Тчуамені (Камавінга, 70) – Беллінгем (Мілітао, 90+10) – Родріго (Діас) ), Вінісіус

Баварія“: Нойєр – Кімміх, Де Лігт, Даєр, Мазрауї – Лаймер, Павлович – Сане (Кім, 76), Мусіала (Мюллер, 85), Гнабрі (Девіс, 27) – Кейн (Шупо-Мотінг, 85)

Попередження: Камавінга (90+11)

Новини партнерів

Комментарии: