Анонс та прогноз півфінального матчу Ліги Європи “Баєр” – “Рома”. 09.05.2024

Матч-відповідь «Байєр» – «Рома» відбудеться у півфіналі Ліги Європи 9 травня 2024 року. Гості також претендують на місце в топ-5 Серії А, коли господарі ще святкують свій історичний перемога в Бундеслізі.

Фото: ratingbet

Ключові статистичні дані та тенденції:

  • Востаннє “Байєр” програвав на домашній арені в Лізі Європи в лютому минулого року, коли приймав “Монако”. Усі 5 домашніх матчів нинішнього циклу в Леверкузені були виграні, а команда забила щонайменше двічі.
  • Підопічні Хабі Алонсо мають безпрограшну серію з 51 матчу.
  • Рома не змогла перемогти в 4 виїзних матчах Ліги Європи до результату 1:0 в Мілані – 2 поразки і нічия.
  • «Рома» не має поразок у жодному з чотирьох попередніх виїзних ігор у всіх турнірах.
  • Байєр забивав принаймні один раз у своїх 20 попередніх матчах.


Баєр – форма команди та її аналіз: унікальна статистика дозволила клубу перевершити будь-які очікування

У квітні «Фармацевти» вперше отримали «срібну салатницю». Незабаром їх також чекає кубок, де зрозуміло, хто переможець у фіналі з «Кайзерслаутерном». Найважче підопічним Хабі Алонсо у 2024 році припав Ліга Європи. Вони програли в протистояннях і «Карабаху» (двічі), і «Вест Гему». Проте все звелося до нічиїх на виїзді та перемоги вдома. Якщо говорити про бій в Італії, то команда здобула впевнений результат 2:0.

Рома – форма команди та її аналіз: заміна тренера дала ефект, але він поступово згасає

“Джаллороссі” і Моурінью досягли успіху в єврокубках. Втім, якщо у 2022 році італійський клуб виграв Лігу конференцій, то в Лізі Європи фінальний матч програв по пенальті «Севільї». Якщо говорити про Серію А, то прогрес з’явився лише після відставки «Особливого». А потім, після успішного періоду в середині весни, там сталося кілька серйозних осічок. Натомість після нелегкого проходу, тільки по пенальті, у «Фейєнорд» у Лізі Європи «вовки» начисто обіграли і «Брайтон», і «Мілан». Що стосується півфіналу, то вони не відповіли на пару пропущених голів.

Баєр: новини команди

Не зіграють Борха Іглесіас і Гложек.

Рома: новини команди

Лукаку залишається поза грою.

Байєр – Рома: можливий стартовий склад

Байєр (можливий склад): Ковар – Тапсоба, Тах, Станішич – Грімальдо, Вірц, Адлі, Г. Джака, Паласіос, Фрімпонг – Шик.

Можливий склад «Роми»: Свілар – Спінаццола, Манчіні, Смоллінг, Челік – Пеллегріні, Паредес, Крістанте – Дібала, Абрахам, Ель-Шаараві.

Попередні стикові матчі

Всі пам’ятають минулорічний рахунок 1:0 і нічию 0:0 на користь представника Італії. Раніше суперники грали на груповому етапі Ліги чемпіонів. І якщо в 2004 році німецький клуб взяв 4 з 6 очок, то представник Риму відповів тим же через 11 років.

Прогноз

На вихідних підопічні Хабі Алонсо, продемонструвавши свою мужність, розгромили Айнтрахт з рахунком 5:1. Цього разу вони навряд чи повторять це повністю, але вони повинні перемогти з «форою -1,0 гола» (коефіцієнт: 1,88).

Новини партнерів

Комментарии: