Стали відомі ще 2 учасники Ліги Чемпіонів від Італії

Двоє нових учасників з Італії було визначено для Ліги Чемпіонів, а також віце-чемпіон “Болонья” вперше гратиме в цьому турнірі.

Embed from Getty Images

З результатами матчів у вихідні, “Болонья” та “Ювентус” приєдналися до “Інтера” та “Мілана”. “Мілан” також офіційно залишиться другим у лізі. “Болонья” перемогла “Наполі”, “Ювентус” зіграв унічию з “Салернітаною”, а “Рома” програла “Аталанте”, що переконало, що шосте та сьоме місця не можуть наздогнати третє та четверте. “Болонья” посідає третє місце, “Ювентус” – четверте, випереджаючи “Рому” на сім очок за два тури до кінця сезону.

Таким чином, “Болонья” вперше у своїй історії виходить до Ліги Чемпіонів, а “Ювентус” повертається після річної перерви. П’яте місце також забезпечить участь у Лізі Чемпіонів від Італії, зараз його посідає “Аталанта”, але “Рома” та “Лаціо” мають математичні шанси. Це може призвести до того, що шість команд із Італії візьмуть участь у турнірі.

Також було визначено віце-чемпіона у 36-му турі Серії А – “Мілан”. Він випереджає “Болонью” та “Ювентус” на сім очок за два тури до кінця сезону і гарантував собі друге місце, що принесе додаткові призи та участь у Суперкубку та Суперлізі УЄФА.

Джерело

Новини партнерів

Комментарии: