Феноменальна безпрограшна серія “Неверлузена” перервана! “Аталанта” 3:0 “Байєр”

Хет-трик Лукмана завдає Байєру перше фіаско у сезоні

Embed from Getty Images

Хабі Алонсо планував перемогти “Аталанту” за рахунок позиційних ротацій та гнучкого руху попереду, розбиваючи їхній персональний пресинг. Вірц грав у ролі хибної дев’ятки, щоб виманювати захисників і створювати простір для Адлі та Фрімпонга, який почав в атаці.

Гасперіні також не відступив від свого агресивного стилю пресингу. Копмейнерс грав у центрі поля з Едерсоном, а Лукман приєднався до Скамакки та Де Кетелари в атаці.

Лукман став головним героєм першого тайму в Дубліні, тоді як “Байєр” лише намагався знайти свою гру. “Аталанта” заробила перший стандарт через 10 хвилин, і після серії помилок “Байєра” Лукман відкрив рахунок. Потім він подвоїв перевагу, скориставшись помилками суперника та забивши другий гол.

Незважаючи на відчайдушні спроби “Байєра” повернутися в гру, “Аталанта” продовжувала домінувати. У другому таймі Алонсо замінив Станішича на Боніфаса, але “Аталанта” залишалася непробивною. Лукман оформив хет-трик, забивши третій гол після контратаки.

Цей матч став уроком для Алонсо, показуючи важливість нейтралізації суперника. Гасперіні та його команда зробили все, щоб “Байєр” провів свій найгірший матч сезону. Аталанта заслужено святкує свій перший європейський трофей, а Гасперіні нарешті досяг величі, вигравши титул.

Ліга Європи, Фінал

Дублін, Дублін Арена

Аталанта – Байєр 3:0

Голи: Лукман 12, 26, 75

Аталанта: Муссо – Джимшити, Хьєн, Колашинац (Скальвіні, 46) – Дзаппакоста (Хатебур, 84), Едерсон, Копмейнерс, Руджері (Толої, 90) – де Кетеларе (Пашаліч, 57), Лукман – Скамак

Баєр: Коварж – Тапсоба, Та, Інкап’є – Станішич (Боніфасе, 46), Паласіос (Андріх, 68), Джака, Гримальдо (Гложек, 69) – Фрімпонг (Телла, 81), Адлі – Вірц (Шик, 81)

Попередження: Джимшити 22, Скамакка 35, Дзаппакоста 60, Копмейнерс 70 – Вірц 35, Тапсоба 67, Андріх 73

Новини партнерів

Комментарии: