Анонс та прогноз товариської гри Німеччина – Україна. 03.06.2024

3 червня 2024 року відбудеться товариський матч між збірними Німеччини та України. Обидві команди готуються до Євро та будуть експериментувати зі складом і тактикою.

Фото: ratingbet

Німеччина проти України: ключові статистичні дані та тенденції

  • Німеччина виграла обидва матчі у 2024 році.
  • За 10 попередніх ігор Україна програла лише раз.
  • Німеччина виграє перший тайм у 18% матчів, Україна – стільки ж у 30% протистоянь.

Німеччина – аналіз форми:

«Бундестім» дійшов до того, що вперше в історії був звільнений головний тренер Флік. “Хансі” навіть пробачили невихід із групи на чемпіонаті світу, що стало повторенням провалу 2014 року.

Тим не менш, майбутній господар Євро-2023 зіграв так погано, що восени на його заміну покликали Нагельсманна. Спочатку з ним вистачало осічок, а солідні перемоги над статусними сусідами Францією та Нідерландами були лише навесні.

Україна – аналіз форми:

«Жовто-сині» не змогли кваліфікуватися на турнір безпосередньо, хоча до останнього змагалися з Італією і набрали однакову кількість очок – стикові матчі допомогли.

Тим не менш, вольові задатки команда зуміла продемонструвати тоді навесні: і проти Боснії у Зениці, і проти Ісландії у Вроцлаві (суперник забив першим). Завершилося все вольовою перемогою підопічних Реброва з рахунком 2:1.

Німеччина: новини команди

З травмами все в порядку, але команда вирішила залишити поза складом багатьох відомих футболістів, від Лено до Вернера.

Україна: новини команди

Всі в строю, навіть Ярмоленко і Степаненко відновилися. Водночас низка гравців, Яремчук, Миколенко, Мудрик, відновлювали травми у своїх клубах, і не факт, що команда буде ризикувати. Також після фіналу ЛЧ до табору України не прибув ще Лунін.

Німеччина – Україна: можливі стартові склади

Німеччина (можливий склад): Нойєр – Міттельштадт, Тах, Рюдігер, Кімміх – Кроос, Андріх, Вірц, Гюндоган, Мусіала – Хаверц.

Україна (можливий склад): Трубін – Матвієнко, Сваток, Забарний, Конопля – Судаков, Бражко, Степаненко – Яремчук, Довбик, Циганков.

Попередні стикові матчі: Німеччина – Україна

Відбулося 9 боїв, і жодного разу німці не програли: 5 перемог і 4 нічиї. Наприклад, вони програвали з рахунком 1:3, але рік тому вдалося зрівняти результат.

Прогноз

Зараз німці підвищили показники в порівнянні з 2023 роком, і рвати жили за гостей немає сенсу. Ми ставимо на перемогу «Бундестім» з «форою -1,0 гола» (коефіцієнт: 1,85).

Новини партнерів

Комментарии: