Ребров: У складі після матчу з Німеччиною точно будуть зміни

“Після гри з Німеччиною ми точно внесемо зміни до складу. У нас попереду три матчі. Радий, що маємо достатньо ігор для перевірки всіх кандидатів.”

Embed from Getty Images

“Я завжди висловлюю подяку полякам, адже ми граємо у Польщі понад 50% наших матчів. Тут багато українських прапорів і самі поляки приходять нас підтримувати. Бачу, що футболістам комфортно грати тут. Ще раз дякую за підтримку нашого народу.”

“Наразі українським футболістам не потрібні особливі мотиваційні промови. Однак ми показуємо їм навернення наших бійців. Футбол в Україні зараз не на першому місці, але гравці розуміють, для кого та навіщо вони грають. Їм потрібна мінімальна мотивація. Мотивація – це коли вони бачать новини про те, як Росія бомбардує наші міста.”

“Ми представляємо велику країну та боремося за свою незалежність. Я впевнений, що наші гравці на полі демонструють ту ж мужність, як і бійці на передовій. Україна прагне бути частиною Європейського Союзу. Наш вихід на ЄВРО – це великий крок до членства в ЄС”.

“Всі вболівали за Усіка, його бій був справді важливою перемогою для нашого народу. Важливо, як він переміг – гарно. Ця перемога надихає наших гравців. Вони бачать, як Європа та весь світ ставляться до України. Це значна мотивація, коли гравці розуміють, що можуть зробити на ЄВРО для України.”

“У нас багато молодих футболістів із великим потенціалом. Подивимося, як ми виявимо себе на цьому ЄВРО, але я впевнений, що наша команда має велике майбутнє. Ми будуватимемо і намагатимемося показувати максимальний результат.”

“Левандовський – видатний гравець, легенда. Польща вийшла заслужено на ЄВРО. Польська збірна має гравців дуже високого рівня. Тренер команди створив сильну команду у цьому відбірному циклі. Коли я грав проти збірної Польщі, ми, здається, програли всі матчі в Україні», – сказав Ребров.

Нагадаємо, що товариський матч між Україною та Польщею відбудеться у п’ятницю, 7 червня, у Варшаві. Початок о 21:45.

Новини партнерів

Комментарии: