“Барселона” хоче підписати Вірца у 2025 році

«Барсело”Барселона” планує підписати Флоріана Вірца в 2025 році, якщо дозволить фінансова ситуація, повідомляє Mundo Deportivo. Півзахисник з дитинства вболіває за клуб.

Embed from Getty Images

Трансфер Вірца є ​​однією з пріоритетних цілей для спортивного директора «Барси» Деку, який давно спостерігає за німецьким футболом, включаючи ігри «Байєра» та збірної Німеччини.

Через складне фінансове становище клубу «Барселона» сподівається здійснити трансфер у 2025 році. Клуб розраховує на те, що відданість Вірца «блаугране» допоможе цьому.

Контракт Віртця з «Байєром» діє до 2027 року, і ним також цікавляться «Реал», «Баварія», «Манчестер Сіті», «Ліверпуль» та «ПСЖ».

Аналізуючи ситуацію, керівництво «Барселони» вважає, що гравець не залишить «Байєр», з яким він вийшов у Лігу чемпіонів, цього року, якщо не станеться несподіваних подій.

Завдяки добрим стосункам зі спортивним директором «Байєра» Сімоном Рольфесом та знанням Вірца новим тренером «Барселони» Хансі Фліком, клуб сподівається на успішний результат у майбутньому.

Новини партнерів

Комментарии: