Євро-2024: головні інтриги першого туру

Знайомимось з самими цікавими матчами, які відбудуться в рамках першого туру групової стадії чемпіонату Європи.

Матч відкриття

Чемпіонат Європи з футболу по традиції відкриють господарі турніру. 14 червня збірна Німеччини на стадіоні «Альянц Арена» у Мюнхені зіграє проти збірної Шотландії, яка солідно виглядала в ході відбору на турнір. У цьому протистоянні букмекерські контори від zbirna.com надають тотальну перевагу «бундестіму», оцінюючи вірогідність перемоги господарів 76%.

Нагадаємо, що після провального виступу на ЧС-2022 німці грали виключно контрольні зустрічі, а у вересні минулого року збірну Німеччини очолив Юліан Нагельсманн, з яким команда входить до списку головних претендентів завоювання чемпіонського титулу Європи.

Старт збірної України

Підопічні Сергія Реброва розпочнуть виступ на Євро-2024 17 червня поєдинком проти Румунії. Згідно оцінок спортивних аналітиків, збірна України вважається фаворитом цієї зустрічі із шансами на перемогу у районі 50%.

Embed from Getty Images

Слід зауважити, що збірна Румунії провела дуже достойну кваліфікацію до турніру. У групі, де також виступали Швейцарія, Ізраїль, Білорусь, Косово і Андорра, команда взяла 22 бали в 10 турах, зайнявши перше місце турнірної таблиці.

Як розпочне головний фаворит Євро-2024?

До офіційного старту Євро-2024 збірна Франції вважається головним претендентом на завоювання кубку. У стартовому турі групової стадії колектив Дідьє Дешама зіграє з Австрією, яку очолює Ральф Рангнік. З досвідченим німецьким спеціалістом австрійці впевнено пройшли кваліфікацію до турніру, продемонструвавши надійну гру в обороні – всього сім пропущених голів в восьми матчах групи. Проте, експерти не вважають, що у матчі з головним фаворитом турніру збірна Австрії спроможна заробити залікові бали – вірогідність перемоги Франції складає 65%.

Новини партнерів

Комментарии: