Трансфер Артема Довбика до “Мілана” схвалив сам Ібрагімович (Циганик)

Циганик: Мілан веде переговори з агентами Довбика вже місяць, і він отримав схвалення від Ібрагімовича. Питання в тому, чи зможе Мілан домовитись із Жироною.

Embed from Getty Images

Український коментатор та журналіст Ігор Циганик поділився інформацією про можливий трансфер нападаючого “Жирони” Артема Довбика.

“Представники Довбика вже більше місяця спілкуються із “Міланом”. “Россонері” шукають нового нападаючого, і Златан Ібрагімович, який є консультантом клубу з селекції, позитивно оцінив можливу появу Артема на “Сан-Сіро”. Він дав високу оцінку Довбіку.

Ібрагімович зацікавлений у переході українця до “Мілану”. На даний момент це є основним варіантом.

Довбик та його агенти зацікавлені в рівні такого клубу, як “Мілан”, але зараз залишається питання, чи зможе італійський клуб задовольнити фінансові вимоги “Жирони”, яка наполягає на сумі щонайменше 40 мільйонів євро. Це ціна, яку вимагає “Жирона”. Консультації продовжуються, і поки не ясно, чи зможе “Мілан” заплатити таку суму за Довбика…

Інтерес виявляє і “Наполі”, але “Мілан” виглядає більш зацікавленим, оскільки вони вже більше місяця ведуть прямі переговори з представниками Довбика, – розповів Циганик.

Джерело: football hub

Новини партнерів

Комментарии: