Анонс та прогноз матчу Молдова – Україна. 11.06.2024

11 червня 2024 року відбудеться товариський матч між збірними Молдови та України. Контрольним матчем у столиці сусідньої країни підопічні Реброва завершують підготовку до майбутнього Євро.

Фото: УАФ

Молдова проти України: ключові статистичні дані та тенденції

  • Молдова програла лише 1 з 6 попередніх матчів.
  • Україна під керівництвом Реброва програла лише двічі – Італії та в п’ятницю – полякам.
  • Молдова програвала в кожному з 5 попередніх матчів.
  • Молдова виграє перший тайм у 22% матчів, Україна – у 27% ігор.

Молдова – форма команди та її аналіз:

«Триколірні» не перестали бути аутсайдерами. Тим не менш, минулий рік команда точно може зарахувати в свій актив. Вона змогла отримати 4 з 6 можливих очок не лише там, де цього можна було очікувати, з Фарерськими островами, але й у боротьбі з Польщею, номінальним фаворитом. Якщо говорити про справжніх лідерів – чехів і албанців, то по одній нічиїй.

Молдавани, переходячи на «дружній» формат, не зменшили обертів навіть після зими. Вони вирвали нічию в Північній Македонії та розгромили збірну Кайманових островів. Що стосується нинішнього «вікна», то вони потіснили Кіпр, завершивши гру з рахунком 3:2.

Україна – форма команди та її аналіз:

«Жовто-сині», як і очікувалося, не змогли потіснити лідерів групи в попередньому раунді кваліфікації, хоча зіграли внічию з Англією та Італією. Натомість їм у березні вдалося успішно завершити двораундовий плей-оф, вибивши Боснію та Ісландію за ідентичним сценарієм «0-1/2-1».

Сам тренувальний збір перед Євро виявився насиченим. Команда відпрацьовувала гру в обороні проти німців і завершилася нульовою нічиєю 3 червня. У п’ятницю полякам у Варшаві було забито все, що можна було, за перші півгодини – суперники завершили цю гру з рахунком 1:3. Цього разу, схоже, це буде просто товариський поєдинок, де команді доведеться викластися на максимум – вона не хоче не виграти жодного разу за 3 матчі перед чемпіонатом.

Молдова: новини команди

На відміну від Марча, Діджинарі з Мілсамі не викликали.

Україна: новини команди

Команді вдалося уникнути втрат через травми.

Молдова – Україна: можливі стартові склади

Молдова (можливий склад): Райлян – Бабогло, Крачун, Мудрач, Посмац, Реабчук – Іоніца, Моцпан, Рате – Кожокару, Постолачі.

Україна (можливий склад): Лунін – Михайличенко, Забарний, Таловєров, Тимчик – Бражко, Малиновський, Зінченко – Зубков, Довбик, Циганков.

Попередні стикові матчі: Молдова – Україна

Сусіди грали 3 рази в 2012-2014 роках, у відборі на чемпіонат світу та в товариському форматі. «Триколірні» на домашній арені зіграли внічию 0:0 і двічі програли на виїзді.

Прогноз

«Жовто-сині» логічно вважаються фаворитами матчу, але вони часто пропускають голи від суперників. Тут ми ставимо на «тотал: більше 2,5» (коефіцієнт: 1,73).

Новини партнерів

Комментарии: