Сербія 0:1 Англія: При рівній боротьбі результат вирішив гол на початку матчу

Збірна Англії мінімально обіграла Сербію та закрила цим поєдинком третій ігровий день.

Embed from Getty Images

Ще до стартового свистка, розпал пристрастей між збірними був на найвищому рівні, фанати збірних Англії та Сербії не змогли порозумітися перед грою, чим тільки підігріли інтерес до цього протистояння в Гельзінкірхені.

Збірна Англії активно розпочала поєдинок і Джуд Беллінгем відкрив рахунок уже на перших хвилинах зустрічі (0-1), гравець мадридського «Реала» замкнув простріл Букайо Сакі, завдяки чому вивів фаворитів цього Євро вперед. Як виявилось, цей гол і став вирішальним у матчі.

У другому таймі ініціатива тимчасово перейшла на бік сербів, але гольових моментів було не так багато, щоби претендувати на забитий гол. Наприкінці гри каркас воріт врятував Сербію від другого пропущеного. Однак, на жаль, у цьому матчі ми побачили набагато більше фолів, ніж гольових моментів і тим більше взяття воріт (19-8).

Незважаючи на зусилля обох команд, забити ще в цьому матчі їм не вдалося, збірна Сербії не поступалася за багатьма показниками підопічним Гарета Саутгейта, проте для взяття воріт цього виявилося замало. Збірні завдали однакової кількості ударів, а xG англійців лише трохи перевищив показник їхніх опонентів.

Сербія – Англія 0:1

Гол: Беллінгем, 13

Сербія: Райкович, Павлович, Міленкович, Велькович, Костич (Младенович, 43), Гудель (Іліч, 46), Мілінкович-Савіч, Лукич (Йович, 61), Влахович, Живкович (Бірманшевич, 74), Митрович (Тадич, 6)

Англія: Пікфорд, Уокер, Гехі, Александер-Арнольд (Галлахер, 69), Тріпп’єр, Стоунз, Сака (Боуен, 76), Райс, Фоден, Беллінгем, Кейн

Новини партнерів

Комментарии: