Сербія на останній компенсованій хвилині вирвала нічию та зберегла шанс на вихід з групи. Словенія 1:1 Сербія

Сьогодні у першому матчі ігрового дня Євро-2024 Словенія протистояла Сербії в рамках 2-го туру групового етапу групи С.

Embed from Getty Images

Перша половина матчу виявилась достатньо сухою. Багато боротьби, стиків, невдалих дій з боку обидвох команд схарактерезували перший тайм. Команди пішли на перерву за рахунку 0:0.

В другому таймі Серби мусіли ризикувати, адже турнірне становище не дозволяло програвати, а в кращому випадку їм потрібна була перемога, тому Драган Стойковіч випустив свіжого нападника Луку Йовіча та гравця атакувального плану Сергея Мілінковіча-Савіча.

Гра оживилась, тому що команди почали грати без центру поля, появились моменти і удари по воротах. Проте, спокійні словенці, які були змушені стримувати навалу Сербів, вибігли в контратаку і відкрили рахунок у зустрічі. На 69-ій хвилині Жан Корнічнік замкнув на дальній штанзі передачу Тімі Макса Елсніка.

Сербам втрачати вже було нічого, тому вони останні 20 хвилин провели на половині поля суперника, хоча кілька разів могли за це поплатитись, якби Словенія вдало завершувала контрвипади.

Все ж, на останній доданій арбітром хвилині збірна Сербії заробила кутовий, до штрафної площі прийшов навіть голкіпер Предраг Райковіч. І ось подача Івана Іліча прийшлась прямо на голову Луки Йовіча, який не залишив шансів Яну Облаку та зробив рахунок у матчі 1:1. Після цього пролунав фінальний свисток.

Таким чином Сербія має 1 очко у двох матчах, Словенія 2 очки. Остаточне становище після 2-го туру в групі С буде відомо коли сьогодні зіграють свій поєдинок Англія та Данія. У англійців 3 очки, у данців 1 очко.

Словенія 1:1 Сербія

Голи: Корнічнік 39′, — Йовіч 90+5′.
Попередження: Янжа 87′, Віпотнік 90+4′, — Младеновіч 25′, Лукіч 54′, Йовіч 90+2′, Гайчіновіч 90+3′.

Словенія: 1. Облак, 2. Корнічнік, 21. Дркушич, 6. Бійол, 13. Янжа, 20. Стояновіч (Вербіч), 22. Черін, 10. Елснік (Брекало), 17. Млакар (Станковіч), 9. Шпорар, 11. Шешко (Віпотнік).

Сербія: 1. Райковіч, 2. Павловіч, 4. Міленковіч, 13. Вельковіч, 25. Младеновіч (Гачіновіч), 22. Лукіч (Мілінковіч-Савіч), 17. Іліч, 14. Живковіч (Бірманчевіч), 10. Тадіч (Самарджич), 9. Дмітровіч, 7. Влаховіч (Йовіч).

Новини партнерів

Комментарии: