Анонс та прогноз матчу Євро 2024 Франція – Польща

Матч між збірними Франції та Польщі відбудеться в рамках 3-го туру Євро-2024 25 червня 2024 року. Формально перша команда ще не подолала груповий етап, хоча фактично вже в плей-оф. , питання тільки з якого місця. Остання – єдина команда, яка не має шансів пройти далі після 2-го туру.

Фото: UEFA

Франція проти Польщі: ключові статистичні дані та тенденції

  • У 3 попередніх матчах Франція виграла лише раз.
  • Польща програла обидва матчі на Євро.
  • Франція виграє перший тайм у 72% матчів, Польща те ж саме в 54% протистоянь.

Франція – форма команди та її аналіз:

Минулорічна кваліфікація «Bleus» подолали так, як і очікувалося від фіналіста обох попередніх чемпіонатів світу: команда зробила це впевнено, включно з 2 перемогами над головним переслідувачем Нідерландами. Та все ж фаворит, достроково посівши 1 місце, врешті дозволив грекам здобути нічию. Якщо говорити про контрольні матчі, то програли німцям і не забили в бою з канадцями.

Що стосується Євро, то фаворит стартував проти австрійців, і там результат забезпечив Мбаппе, щоправда, автоголом. Резонно зазначити, що там він зламав собі носа, через що пропустив попередній раунд. Виступаючи без нього, відома голландська команда зуміла втримати фаворита – все закінчилося єдиною нульовою нічиєю на турнірі.

Польща – форма команди та її аналіз:

“Кадра” фактично провалила торішню кваліфікацію, і не дарма Фернанда Сантоса звільнили після 6 місяців роботи (його замінив місцевий фахівець Проб’єрж). Проте команда все одно відставала навіть від Албанії, а також від Чехії. На щастя, вона перемогла Естонію в плей-офф і вибила Уельс по пенальті в Кардіффі в березні.

Червневі товариські матчі з Україною та Туреччиною принесли перемоги. При цьому Мілік і Левандовскі отримали травми. Граючи без них, вони швидко забили в боротьбі з голландцями, але навіть нічию не втримали – 1-2. У грі з Австрією Роберт вийшов на заміну, але не врятував партнерів – 1-3.

Франція: новини команди

Лука Ернандес так і не одужав. Коман завжди сумнівається. Та все ж головна інтрига в тому, чи зіграє Мбаппе в наступному протистоянні.

Польща: новини команди

Мілік довелося змінити в остаточному складі. «Льюї» залишився з надією повернутися на поле.

Франція – Польща: можливі стартові склади

Франція (можливий склад): Меньян – Упамекано, Конате, Кунде – Тео, М. Тюрам, Грізманн, Фофана, Чуамені – Жиру, Дембеле.

Польща (можливий склад): Щенсни – Ківіор, Саламон, Беднарек – Залевскі, Зелінскі, Романчук, Гросіцкі, Франковскі – П’ятек, Букса.

Попередні стикові матчі: Франція – Польща

«Кадра» перемогла лише одного разу, у 1982 році. Якщо говорити про решту 8 поєдинків, то «Bleus Bleus» здобули 5 перемог, у тому числі 3 рази в 4 попередніх поєдинках.

Прогноз

Фаворит повинен пробитися, що цілком можливо з невдалим суперником без турнірних завдань. Ставимо на перемогу підопічних Дешама з «форою -1,5 гола» (коефіцієнт: 1,85).

Новини партнерів

Комментарии: