Анонс та прогноз матчу кваліфікації ЛЧ “Партизан” – “Динамо”. 31.07.2024

У рамках 1/4 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів 31 липня 2024 року відбудеться матч-відповідь «Партизан» — «Динамо» Київ. Суперники провели найвидовищніший матч туру, але все закінчилося впевненою перемогою українців. в Любліні минулого тижня.

Фото: ratingbet

Партизан – Динамо Київ: ключові статистичні дані та тренди

  • * Партизан виграв лише 2 з 8 попередніх матчів.
  • * Київське «Динамо» виграло 3 рази в 4 попередніх протистояннях.
  • * Київське «Динамо» забивало хоча б раз у 5 попередніх іграх.
  • * «Партизан» виграє перший тайм у 33% матчів, «Динамо» Київ – у 45% зустрічей.

Партизан – форма команди та її аналіз:

“Могильники” змогли повернутися на 2-е місце в чемпіонаті Сербії минулого сезону. Проте вони вже не в змозі конкурувати зі своїм сусідом, Црвеною Звездою. Що стосується нового сезону, то ще до старту в єврокубках клуб почав з перемоги – у боротьбі з «Напредком» стався успіх 1:0.

Минулого вівторка представник Сербії скористався помилкою суперника і відкрив рахунок. Та все ж наприкінці першого тайму розпався, пропустивши 3 рази. І в підсумку програв з різницею в 4 голи. Цікавий факт, що тоді клуб зривався на «Єдинство», розгромивши його у 2-му турі чемпіонату Сербії – 4:0.

Динамо Київ – форма команди та її аналіз:

«Біло-сині» також оговталися за попередній сезон після невдач 2023 року, який став одним із найгірших в історії. Потім головним тренером став екс-капітан Шовковський. А навесні фахівець повернув підопічних на 2-е місце, хоча «Шахтар» знову забезпечив собі титул достроково.

При цьому «Динамо» повернулося в Лігу чемпіонів. І навіть той факт, що клуб мав грати на нейтральному полі, у Любліні (але за безумовної підтримки глядачів) та груба помилка Караваєва, яка призвела до пенальті, не завадили переконливій перемозі 6:2 з гідною грою. Зараз головне не пропустити в Белграді більше 3 голів.

Партизан: новини команди

Натчо не в оптимальному стані.

Динамо Київ: новини команди

Тимчик травмований.

Партизан – Динамо Київ: можливі стартові склади

Партизан (можливий склад): Йованович – Антіч, Муякич, Маркович, де Медіна – Захід, Го Йон Джун, Вільянуева – Северіна, Калулу, Салданья.

Динамо Київ (можливий склад): Бущан – Вівчаренко, Попов, Дячук, Караваєв – Шапаренко, Бражко, Буяльський – Кабаєв, Ярмоленко, Ванат.

Попередні стикові матчі: Партизан – Динамо Київ

Розгром у Любліні став п’ятою перемогою «біло-синіх» у 5 зустрічах із цим сербським суперником.

Прогноз

Різниця в класі була дуже помітною, і вона нікуди не поділася. Ставимо на те, що знову виграють гості (коефіцієнт: 1,77).

Новини партнерів

Комментарии: