Анонс та прогноз матчу плей-офф кваліфікації ЛК. “Кривбас” – “Бетіс”. 22.08.2024

Сьогодні криворізький “Кривбас” проведе свій перший матч плей-офф кваліфікації до Ліги конференцій проти іспанського “Бетіса”.

Фото: fckryvbas

Огляд “Кривбасу”

У цьому сезоні Ліги Конференцій УЄФА «Кривбас» зіграв кілька разів. На рахунку клубу 0 перемог, 0 поразок, 0 нічиїх, з яких у «Кривбасу» 0 домашніх перемог. Така статистика WDL вивела команду на місце в турнірній таблиці. Середні забиті та пропущені м’ячі 0 та 0 відповідно, їх різниця 0. Середня кількість забитих м’ячів командами під час домашньої гри «Кривбас» становить . Коли «Кривбас» приймав суперників на домашньому стадіоні, кількість матчів, в яких обидві команди забили, становила 0, або . «Кривбасу» потрібно в середньому 0 хвилин, щоб забити гол на рідному стадіоні.

Огляд “Бетіс”

Реал Бетіс провів 2 гри в цьому сезоні Ліги конференцій УЄФА. Клуб виграв 0 зустрічей у виїзних матчах, а загалом здобув 0 перемог, 1 поразку та 1 нічию. У команди 1 забитий і 1 пропущений м’ячі, тому різниця м’ячів 0. Реал Бетіс наразі займає позицію в таблиці. У виїзних матчах «Реал Бетіс» обидві команди забивають приблизно 45 голів. Коли «Реал Бетіс» грав на виїзді, кількість матчів, в яких обидві команди забили, становила 1, що становить 100%. Гравцям «Реал Бетіса» потрібно близько 45 хвилин ігрового часу, щоб забити на виїзді.

Прогноз

“Бетіс” виглядає явним фаворитом у цьому протистоянні незважаючи на те, що грає на виїзді. Тому ставимо на фору -1 іспанської команди коефіцієнт 1.66.

Новини партнерів

Комментарии: