Анонс та прогноз матчу плей-офф кваліфікації ЛЧ “Зальцбург” – “Динамо”. 27.08.2024

Матч-відповідь між Ред Булл Зальцбург і Динамо Київ відбудеться в фінальному раунді кваліфікації Ліги чемпіонів 27 серпня 2024 року. Лише диво у вигляді розгромної перемоги на виїзному полі допоможе представнику України відродити інтрига.

Фото: ratingbet

Ред Булл Зальцбург – Динамо Київ: ключові статистичні дані та тренди

  • Ред Булл Зальцбург виграв 11 з 13 попередніх матчів.
  • Київське «Динамо» виграло 7 з 11 ігор.
  • Ред Булл Зальцбург забивав принаймні один раз у 14 попередніх зустрічах.
  • «Ред Булл Зальцбург» виграє перший тайм у 59% матчів, київське «Динамо» – у 48% протистоянь.

Наш прогноз на матч Ред Булл Зальцбург – Динамо Київ

Минулого сезону “Бики” посіли лише друге місце в австрійській Бундеслізі. І це, безумовно, провал для них, переривання епохи постійного домінування у вітчизняному футболі. Що стосується «біло-синіх», то вони вже під керівництвом Шовковського змогли вибратися з «ями» 2023 року і повернути собі віце-чемпіонський титул.

Лійндерса покликали повернути клуб на вершину в Зальцбурзі – він перспективний фахівець, який допомагав Клоппу, але без великого досвіду головного тренера. У той же час проект покинули Секу Койта, Страхіня Павлович, Хорн, Сучич і Аманква. Новачків небагато, тим більше, що Баумгартнеру лише 19, а Бласвіч за останні два сезони в РБ Лейпциг провів півсотні матчів. Що стосується української команди, то вона націлена на те, щоб зберегти лідерів, в тому числі і Шапаренка. І Піхальонок однозначно заявляє про місце в основному складі.

Обидва клуби вже встигли показати свій клас у Лізі чемпіонів. Австрійці нокаутували «Твенте»: на домашній арені стався рахунок 2:1, а в Нідерландах — нічия 3:3. Динамо легко вибило Партизан (6-2 і 3-0). При цьому команда не змогла здобути домашню перемогу в битві з «Рейнджерс» і добре відігралася навіть при більшості в Глазго. У підсумку клуб здобув перемогу з рахунком 2:0. Якщо говорити про матч у Любліні в середу, то шанси у підопічних Шовковського були. Та все ж нічого не вичавили, на відміну від австрійців, які здобули «грандмейстерський» результат 2:0 на свою користь.

Ред Булл Зальцбург – Динамо Київ: можливі стартові склади

Ред Булл Зальцбург (можливий склад): Бласвіч – Терзіч, Байду, Піотровскі, Дедіч – К’єргаард, Гурна-Дуат, Бідструп – Глух, Йо, Доргелес.

Динамо Київ (можливий склад): Бущан – Дубінчак, Михавко, Попов, Караваєв – Шапаренко, Бражко, Піхальонок – Кабаєв, Ярмоленко, Ванат.

Попередні стикові матчі: Ред Булл Зальцбург – Динамо Київ

До поточної кваліфікації суперники не зустрічалися між собою.

Прогноз

Знову очікується перемога господарів з Австрії. Все ж для них важливо в першу чергу не поступитися. У підсумку ставимо на «тотал: менше 3,0» (коефіцієнт: 1,76).

Новини партнерів

Комментарии: