Анонс та прогноз матчу плей-офф кваліфікації ЛК “Бетіс” – “Кривбас”. 29.08.2024

У рамках турніру Ліги конференцій УЄФА запланований матч між командами «Реал Бетіс» і «Кривбас». Гра розпочнеться 29.08 о 22:00.

Фото: fckryvbas

H2H і попередні результати

Загалом команди провели між собою 1 гру. Остання зустріч команд відбулася 22.08.24, гра закінчилася з рахунком 0:2. Реал Бетіс переміг в 1 матчі, а Кривбас зумів перемогти в 0 зустрічах. Також були матчі, де команди грали на рівних, тож у них 0 нічийних ігор. Отже, виходячи з цих даних, команди мають різницю голів 2-0.

Реал Бетіс огляд

Реал Бетіс грав 3 рази в цьому сезоні Ліги Конференцій УЄФА. На рахунку клубу 1 перемога, 1 поразка та 1 нічия, з яких у Реал Бетіс 0 домашніх перемог. Така статистика WDL вивела команду на місце в турнірній таблиці. Середня кількість забитих і пропущених м’ячів становить 0 і 1 відповідно, їх різниця -1. Середня кількість голів, забитих командами, коли «Реал Бетіс» грає вдома, становить 90. Коли «Реал Бетіс» приймав суперників на домашньому стадіоні, кількість матчів, у яких обидві команди забили, становила 0, або . Реал Бетіс займає в середньому 90 хвилин, щоб забити гол на своєму домашньому стадіоні.

Огляд Кривбасу

Цього сезону «Кривбас» провів 1 гру в турнірі Ліги Конференцій УЄФА. Клуб виграв 0 зустрічей у виїзних матчах, а загалом здобув 0 перемог, 1 поразку та 0 разів зіграв унічию. У команди 0 забитих і 0 пропущених м’ячів, тому різниця м’ячів 0. У виїзних матчах «Кривбасу» обидві команди приблизно забивають м’ячі. Коли «Кривбас» грав на виїзді, кількість матчів, у яких обидві команди забили, становила 0.

Прогноз

“Бетіс” грає на власному полі та має перевагу в рахунку з першого матчу. Тому ставимо на перемогу “Бетіса” з форою -1.

Новини партнерів

Комментарии: