“Фенербахче” – “Динамо”. Анонс матчу. Ліга чемпіонів

Сьогодні “Динамо” спробує пробитися до третього відбірного раунду Ліги чемпіонів, повідомляє сайт Sportanalytic.com.

Фото – офіційний сайт ФК “Динамо” Київ

“Фенербахче”

Турецький клуб загалом залишився задоволеним нічиєю в першому матчі з “Динамо”. Головний тренер стамбульців Жорже Жезуш зазначив, що “Динамо” не створило жодного небезпечного моменту, зате постійно відпрацьовувало в обороні. З іншого боку, футболісти турецького гранда більше схиляються до того, що нічия стала цілком закономірним та заслуженим результатом, адже ніхто не мав визначальної переваги. А серед уболівальників “Фенербахче” дуже популярна думка про те, що “Динамо” не програло тільки завдяки допомозі арбітра, котрий кілька разів міг виганяти футболістів київського клубу. Більше того, вони впевнені, що вдома їхні улюбленці здобудуть упевнену перемогу.

Варто особливо нагадати, що правило виїзного голу вже не діє у єврокубках, а тому будь-яка нічия означатиме перехід гри в додатковий час, а потім і до серії пенальті, якщо вона знадобиться. “Фенербахче” навіть у перерві між двома матчами проти “Динамо” не припиняв трансферної кампанії, адже нарешті підписав форварда “Кальярі” Жоау Педру, про перехід котрого мова йшла як мінімум протягом останніх кількох тижнів. Можна припустити, що в домашньому матчі рідні трибуни просто поженуть турецький клуб вперед, вони будуть вимушені атакувати, а це вже зіграє на руку “Динамо”, оскільки команда Луческу любить грати на контратаках.

“Динамо”

Головний тренер столичного гранда Мірча Луческу заявив, що задоволений результатом першого матчу. Він визнав, що “Динамо” грало обережно, адже не до кінця розуміло межу власних можливостей на даний момент. Румунський спеціаліст також підтвердив нашу попередню думку, що “Фенербахче” буде просто змушене атакувати вдома, а така гра вже значно більше підійде “біло-синім”, аніж виступ першим номером. Можливо, є сенс змінити основного нападника, адже Артем Бесєдін навіть у такій грі не зміг принести багато користі, а якщо Київ справді діятиме сьогодні на контратаках, тоді цей футболіст може дати “Динамо” ще менше, аніж тиждень тому.

Окрему порцію критики отримав Віталій Буяльський, котрий виглядав незвично блідо для себе, а потім взагалі був замінений, хоча цього футболіста Мірча Луческу знімає з поля не так часто. Залишається сподіватися, що за цей тиждень Віталій трохи додав у кондиціях, адже в хорошій формі це дуже помітна та корисна фігура на полі. Відмінну оцінку за першу гру може отримати хіба Георгій Бущан, котрий рятував у всіх ситуаціях. Загалом, фанати “Фенербахче” чомусь переконані, що час грає на користь їхнього клубу, але ми ж знаємо, що саме “Динамо” буде входити в форму, адже останній офіційний матч наша команда зіграла 7 місяців тому.

“Фенербахче” – “Динамо”
27 липня 2022 року. Ліга чемпіонів. Другий кваліфікаційний раунд. Матч-відповідь. 20:00. Перший матч – 0:0.
Стадіон: “Шюкрю Сарачоглу” (Стамбул)
Суддя: Массіміліано Ірраті (Італія)
Трансляція: онлайн-платформа Setanta Sports Ukraine

Коефіцієнти букмекерів:
Перемога “Фенербахче”: 1,68
Нічия: 3,66
Перемога “Динамо”: 4,94

Прогноз Sportanalytic.com – 0:1

Новини партнерів

Комментарии: