Мірча ЛУЧЕСКУ: «Хлопці віддали всі сили на полі»

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу в інтерв’ю офіційному транслятору матчу прокоментував поєдинок у відповідь 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з турецьким «Фенербахче», повідомляє офіційний сайт українського клубу.

Фото – офіційний сайт ФК “Динамо” Київ
  • Ми зібрали багато інформації і дуже добре підготувалися до цієї гри протягом останніх п’яти днів. Хлопці віддали всі сили на полі. Ми дуже добре організували наш захист, особливо у першому таймі, оскільки знали, що «Фенербахче» розпочне поєдинок дуже агресивно і пресингуватиме нашу команду. Ми досягли успіху в тому, щоб з цим впоратися, і в другому таймі, як і обговорювали заздалегідь, хотіли вирівняти гру та перемогти.

Це був дуже хороший матч між двома сильними командами. Я дуже радий, що моя команда змогла підтримати хороший фізичний рівень до кінця матчу. Вважаю, ми заслужили перемогу у цьому кваліфікаційному раунді.

– Як можете прокоментувати вилучення у складі суперника?

  • Юкшек припустився багато помилок. Крім того, гра була досить жорсткою, яка потребувала фізичної витривалості: багато довгих передач. Словом, на полі була велика битва.

Нагадаємо, що кияни перемогли в овертаймі – 2:1 і вийшли до наступного раунду.

Новини партнерів

Комментарии: