“Динамо” – “Штурм”: Анонс та прогноз матчу Ліги чемпіонів

У середу, 3 серпня, київське “Динамо” у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів на нейтральному полі зустрінеться з австрійським “Штурмом”. Поєдинок пройде на Stadion Miejski LKS у Лодзі та розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Фото – офіційний сайт ФК “Динамо” Київ

Де дивитися трансляцію матчу Ліги чемпіонів “Динамо” – “Штурм”

“Динамо”

“Динамо” стартувало у новому розіграші Ліги чемпіонів з 2-го кваліфікаційного раунду, де в овертаймі здолало турецький “Фенербахче” (0:0, 2:1). Причому перемогу було здобуто у Стамбулі, чим цінна подвійно.

У попередньому розіграші Ліги чемпіонів український клуб посів у групі 4-е місце, вибувши з єврокубків. У квартеті Е його випередили мюнхенська “Баварія” (0:5, 1:2), лісабонська “Бенфіка” (0:0, 0:2) та каталонська “Барселона” (0:1 та 0:1).

>

У складі “Динамо” багато молодих та талановитих українських футболістів. Проте лідерами киян можна вважати вже досвідченого півзахисника Віталія Буяльського та хавбека Віктора Циганкова.

“Штурм”

“Штурм” повернувся до найпрестижнішого єврокубкового турніру після 4-річної перерви і розпочинає свої виступи з 3-го кваліфікаційного раунду.

Востаннє австрійська команда грала у Ліги чемпіонів у 2018 році, коли у 2-му кваліфікаційному раунді двічі поступилася амстердамському “Аяксу” (0:2, 1:3) і вибула з турніру.

У складі “Штутгарда” можна виділити форварда Манпріта Саркарія, грузинського півзахисника Отара Кітеїшвілі та нападаючого Якоба Янтшера.

Очні матчі

Раніше суперники в єврокубках не перетиналися, а ось у товариському поєдинку, що відбувся 2018 року, кияни поступилися – 0:2.

Прогноз на матч “Динамо” – “Штурм”

Експерти у цій грі фаворитом вважають “Динамо”.

Букмекерські контори оцінюють успіх підопічних Мірчі Луческу з коефіцієнтом 2.30, а на перемогу австрійського клубу з коефіцієнтом 3.10.

На нічию приймають ставки також з коефіцієнтом 3.10.

Ми теж віддаємо невелику перевагу киянам, хоча з огляду на те, що гра пройде на нейтральному полі здобути перемогу їм буде дуже непросто.

Новини партнерів

Комментарии: