Фанати “Штурму”: “Ніхто не вірить у “Динамо”, а вони можуть пройти “Бенфіку”

Вболівальники “Штурму” задовольнилися груповим етапом Ліги Європи і думають про наступні матчі “Динамо”, повідомляє сайт Sportanalytic.com.

Фото – офіційний сайт ФК “Штурм”

Letho: “А я не здивуюсь, якщо “Динамо” обіграє “Бенфіку” і пройде далі. Спочатку всі думали, що “Фенербахче” сильніше і зобов’язане вигравати, але безглузде вилучення допомогло “Динамо” пройти далі. У нашій парі також все вирішила червона картка, яка дозволила українцям контролювати гру. Але теж “Динамо” могло вилетіти з Ліги чемпіонів, зіграй ми трохи точніше в атаці. У матчах із “Бенфікою” ніхто не вірить в українців, але вони здатні знову всіх здивувати”.

Alois: “У зв’язку з поточною геополітичною ситуацією, я думаю, це чудово, що “Динамо” взагалі грає в Лізі чемпіонів, та ще й потрапило до раунду плей-офф. Я хотів би побажати успіху українцям у протистоянні з “Бенфікою”. “Динамо” слабше, але можна собі уявити, який заряд позитивних емоцій здобули б українці, якби змогли потрапити до групового раунду”.

Raquel: “Я радий, що на сьогоднішньому матчі в коробку для пожертв кинув 15 євро і трохи допоміг українцям. Але ще більше радий, що було багато таких людей, і ми разом зібрали багато грошей на потреби біженців. Футбол несе важливу соціальну функцію, не слід забувати про це. Поки триває війна в Україні, ми маємо допомагати українцям і не забувати, як їм важко, нехай навіть це далося взнаки вже і на нашому житті”.

Новини партнерів

Комментарии: