“Дніпро-1” – АЕК: Анонс та прогноз матчу Ліги Європи

У четвер, 18 серпня, “Дніпро-1” у першому матчі раунду плей-офф Ліги Європи на нейтральному полі зустрінеться з кіпрським АЕКом. Поєдинок пройде на стадіоні “Кошицька футбольна арена” у Кошиці та розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитись трансляцію матчу Ліги Європи “Дніпро-1” – АЕК

Дніпро-1

“Дніпро-1” дебютує у єврокубках. У рамках підготовки до нового турніру команда провела 5 товариських поєдинків, здобувши в них лише одну перемогу та чотири рази зігравши внічию.

Минулого сезону український клуб у незавершеному зі зрозумілих причин чемпіонаті країни фінішував на 3-му місці. У 18 зіграних матчах він здобув 13 перемог і зазнав 4 поразки.

Лідером та найкращим бомбардиром “Дніпра-1” є форвард Артем Довбик, який у попередньому сезоні забив 14 м’ячів у 17-ти зустрічах. Також можна виділити хавбеків Олександра Пихаленока та Олексія Гуцуляка.

АЕК

АЕК розпочав свої виступи в єврокубках у 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, де за пенальті поступився датському “Мідт’юлланду” (1:1, 1:1, по пен. – 3:4) і потрапив до 3-го кваліфікаційного раунду. раунд ЛЕ, у якому за сумою двох зустрічей здолав сербський “Партизан” (2:1, 2:2).

Минулого сезону кіпрська команда на європейську арену не пробилася, оскільки у національній першості посіла лише 5-е місце.

Кращий снайпер АЕКа – македонський форвард Іван Тричковський, на рахунку якого 15 голів у 30 матчах чемпіонату Кіпру. Також варто виділити англійського нападаючого Метью Дербішира та венесуельського легіонера Хосе Переса.

Прогноз на матч “Дніпро-1” – АЕК

Експерти у цій грі невелику перевагу віддають “Дніпру-1”.

Букмекерські контори оцінюють успіх підопічних Олександра Кучера з коефіцієнтом 2.41, а на перемогу кіпрської команди з коефіцієнтом 2.87.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 3.25.

На наш погляд, також шанси команд приблизно рівні і передбачити результат зустрічі дуже складно. Швидше за все, поєдинок завершиться внічию і все вирішиться у матчі-відповіді.

Новини партнерів

Комментарии: