«Бенфіка» – «Динамо». Передматчева прес-конференція Роджера Шмідта

Головний тренер лісабонської «Бенфікою» Роджер Шмідт поділився очікуваннями від поєдинку у відповідь раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів з київським «Динамо», повідомляє офіційний сайт українського клубу.

Фото – офіційний сайт ФК “Бенфіка”

— «Бенфіка» дуже близька до виходу до групової стадії Ліги чемпіонів. Що необхідно зробити для останнього кроку?

— Ми маємо зіграти на найвищому рівні з перших секунд матчу. Ми зіграли добре в першому матчі, але поки що ми лише на півдорозі. Відчули, що «Динамо» – це хороша команда, небезпечна, і вони будуть битися за вихід до групового турніру. У нас є перевага завдяки тому, що ми гратимемо перед своїми уболівальниками, на своєму стадіоні, тому ми маємо показати, що сильніше хочемо потрапити до групового турніру.

— Чого очікуєте від суперника?

— У першому матчі ми грали проти дуже гарної команди, яка завдала нам чимало проблем в обороні. Завтра вони адаптують свою тактику, відштовхуючись від результату першого матчу, тому дуже важливо не втрачати концентрацію з перших секунд.

— Чи будуть зміни у стартовому складі з огляду на перевагу у два м’ячі?

– Ще нічого не вирішено. Зараз не час змінювати стартовий склад. Нам потрібна гранично сфокусована команда. Нам потрібна найкраща команда на полі та найкращі запасні на лавці. Я не скажу вам стартовий склад, але ми хочемо зіграти найкращими.

— Наскільки вплинуло на стан команди те, що останній матч у чемпіонаті було перенесено?

— Ми зіграли три виїзні поєдинки за вісім днів, були тривалі перельоти. Відновлювати гравців у цей період було непросто, але тепер ми мали можливість спокійно відпочити та підготуватися до майбутньої гри.

Нагадаємо, що зустріч «Бенфіка» – «Динамо» відбудеться 23 серпня у Лісабоні. Початок – о 22:00 за київським часом.

Новини партнерів

Комментарии: