Телеграм канали для українського футбольного вболівальника

Кожен із нас прагне бути в курсі подій та гарячих новин. Цифрові канали Setanta Sports, Megogo Футбол транслюють матчі УПЛ, єврокубків, європейських чемпіонатів та з кожним днем все більше забирають аудиторію у класичного телебачення.

Футбол – це той вид спорту, який був, є та, сподіваюся, буде мега цікавим. Українці стежать не лише за подіями в УПЛ, а й за тим, що відбувається у чемпіонатах Англії, Німеччини, Франції тощо.

Один з найшвидших і найдоступніших способів отримання інформації – канали телеграм. Однак їх дуже багато. Як вибрати найкращі? Ми вирішили допомогти футбольним уболівальникам розібратися – що, де та як.

ПРОФУТБОЛ HIGHLIGHTS

Канал нашого сайту, тут щоранку ви зможете щоранку знайти розклад матчів, які будуть протягом дня та які українські канали транслюватимуть ці поєдинки. Увечері – результати та відеоогляди матчів. Оперативно і нічого зайвого.

Детальна інформація про канал тут https://profootball.ua/uk/telegram-football-ua/

Футбол України та світу

Найгарячіші новини українського та світового футболу. Ексклюзивні фото з матчів. Відеоогляди, трансфери та думки футбольних експертів – все це можна прочитати і побачити на українському каналі, що швидко розвивається.

Лінк на канал: https://t.me/+izkhSNktKO40YjE6

Конструктор, який ми заслужили

Канал для тих, кого цікавить насамперед статистика футбольних матчів та окремо гравців. Ексклюзивні думки фахівців та найголовніше – на канал підписаний сам Пеп Гвардіола.

Лінк на канал: https://t.me/footballconstructor

ФК «Динамо» Київ

Офіційний телеграм канал “Динамо” Київ. Новини, трансфери, фото та відео з тренувань, розклад та місце проведення матчів. Аналітика та статистика. Все для найцікавіших уболівальників улюбленої команди.

Лінк на канал: https://t.me/DynamoKyiv

ФК «Металіст»

Офіційний канал ФК «Металіст», на якому можна прочитати ексклюзивні інтерв’ю тренерів, гравців та футбольних аналітиків. Відеоогляди матчів «Металіста» та, звичайно, ексклюзивні фото.

Лінк на канал: https://t.me/fcmetalist

FC Vorskla Poltava

Розклад, стартові склади, прямі трансляції з посиланням на YouTube Vorskla. Дуже важливо, що на цьому каналі кожен вболівальник має можливість брати участь у опитуваннях і віддавати свій голос за найкращих гравців матчів.

Лінк на канал: https://t.me/fcvorsklapoltava

УЛЬТРАС УКРАЇНИ

Найбільший телеграм – канал, який розкриває тему українських ультрас. Все про представників фанатського руху УПЛ, які сьогодні, залишивши місця на стадіонах, пішли боронити Україну зі зброєю в руках. Та й про футбол тут теж не забувають.

Лінк на канал: https://t.me/ua_ultras

Новини партнерів

Комментарии: