Тарас СТЕПАНЕНКО: «Ми заслужили на цю перемогу»

Капітан «Шахтаря» Тарас Степаненко поділився враженнями від поєдинку 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів із німецьким «Лейпцигом», повідомляє офіційний сайт «гірників».

Фото – офіційний сайт ФК “Шахтар”

– З перемогою! Чи здивовані таким підсумком?
– Ні, ще до гри знав, що ми в гарних кондиціях, аби провести хороший матч. Ми заслужили на цю перемогу. Я відчув, що в нас відмінний колектив, де всі допомагають один одному. Перемогти було нелегко, адже «Лейпциг» дуже сильна команда, проте ми віддали всі сили на полі та заслужили на цю перемогу.

– Чи могли уявити у своїх найсміливіших мріях, що зможете забити 4 м’ячі у ворота «Лейпцига»?
– Справді, шалена ніч. Перемога 4:1. Ми мали правильний настрій. Якщо в тебе згуртована команда, ти маєш усі шанси на перемогу. Ми заслужили цей результат і рухаємось далі.

– Ти в команді понад 10 років, але зараз «Шахтар» будує новий колектив.
– Так, через ситуацію в Україні в нас геть нова команда, однак усі хлопці пройшли Академію «Шахтаря», мають ментальність і дух цього клубу, знають, як клуб грав на своєму піку в Донецьку. У всіх хлопців правильне мислення – це багато означає для нашого клубу. Ви бачили, що на полі була одна команда. Так, зараз у нас немає великих зірок, проте є команда, – мені здається, за таких обставин це дуже важливо.

– «Шахтар» потрапив до непростої групи. Якими є перспективи в Лізі чемпіонів?
– Коли ми потрапили до Ліги чемпіонів, я був спокійний за свою команду. Уважаю, ми маємо відмінну нагоду вийти з групи. Не знаю, фінішуємо ми на другому, третьому або четвертому місці. Ми маємо гарну нагоду продовжити грати у єврокубках у лютому чи березні наступного року. Точно не знаю, але ми побачимо це в майбутньому. Розумієте, молоді футболісти можуть один матч провести на топрівні, а в другому провалитися. Спробуємо продемонструвати все найкраще, на що здатні.

Нагадаємо, що український клуб у гостях переміг із великим рахунком – 4:1.

Новини партнерів

Комментарии: