“Інтер” – “Баварія”: Анонс та прогноз матчу Ліги чемпіонів

У середу, 7 вересня у 1-му турі групового етапу Ліги чемпіонів зустрінуться італійський “Інтер” та німецька “Баварія”. Поєдинок пройде на Stadio Giuseppe Meazza у Мілані та розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитись трансляцію матчу Ліги чемпіонів “Інтер” – “Баварія”

“Інтер”

“Інтер” стартував у новому сезоні в Серії А не надто вдало, у 5-ти турах здобувши 3 перемоги і двічі програвши. Набравши 9 очок, він ділить 6-7 місця у турнірній таблиці.

У попередньому розіграші Ліги чемпіонів “нерадзуррі” дійшли до 1/8 фіналу, де за сумою двох зустрічей поступилися англійському “Ліверпулю” (0:2, 1:0). Раніше на груповому етапі вони фінішували на 2-му рядку, випередивши тираспольський “Шериф” (3:1, 3:1) з українським “Шахтарем” (0:0, 2:0) та пропустивши вперед мадридський “Реал” (0: 1, 0:2).

Лідерами “Інтера” є форварди Лаутаро Мартінес та Ромелу Лукаку. Щоправда, бельгієць отримав травму та його участь у майбутньому матчі під великим питанням. Нагадаємо, що влітку до цього італійського клубу перейшов колишній хавбек донецького “Шахтаря” Генріх Мхітарян, який, втім, поки не потрапляє до стартового складу, виходячи лише на заміну у другому таймі.

“Баварія”

“Баварія” розпочала новий сезон у Бундеслізі трохи краще, але теж встигла втратити бали, у 5-ти поєдинках двічі зігравши внічию. Набравши 11 очок, вона у турнірній таблиці ділить 3-4 місця.

У попередньому розіграші Ліги чемпіонів німецький гранд дійшов до чвертьфіналу, де за сумою двох зустрічей програв іспанському “Вільярреалу” (0:1, 1:1). Раніше він у 1/8 фіналу розтрощив австрійський “Зальцбург” (1:1, 7:1), а на груповій стадії фінішував на першому рядку, випередивши португальську “Бенфіку” (4:0, 5:2), каталонську “Барселону” (3:0, 3:0) та київське “Динамо” (5:0, 2:1).

У літнє трансферне вікно “Баварія” втратила свого лідера і найкращого бомбардира Роберта Левандовського, який перейшов до “Барселони”. Замість клубу придбав екс-нападника “Ліверпуля” Садіо Мане, який встиг уже тричі відзначитися. Стільки ж голів на рахунку 19-річного форварда Джамала Мусіали.

Очні матчі

У попередніх 8-очних матчах “нерадзуррі” здобули три перемоги, зазнавши при цьому 4 поразки. Востаннє суперники перетиналися у Лізі чемпіонів на груповому етапі сезону-2011/12 та обмінялися виїзними перемогами.

Прогноз на матч “Інтер” – “Баварія”

Експерти у цій грі явним фаворитом вважають “Баварію”.

Букмекерські контори оцінюють успіх мюнхенців з коефіцієнтом 1.89, а на перемогу “нерадзуррі” з коефіцієнтом 4.09.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 4.34.

На наш погляд також шанси німецького клубу на успіх вище навіть незважаючи на не надто вдалий старт у своїй національній першості та чуже поле. “Інтер” відверто дуже слабко виглядає особливо в обороні.

Новини партнерів

Комментарии: