“Фенербахче” – “Динамо”: Анонс та прогноз матчу Ліги Європи

У четвер, 8 вересня, київське “Динамо” у матчі 1-го туру групового етапу Ліги Європи на виїзді зустрінеться з турецьким “Фенербахче”. Поєдинок пройде на Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu у Стамбулі та розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитись трансляцію матчу Ліги Європи “Фенербахче” – “Динамо”

“Фенербахче”

“Фенербахче” розпочала свої виступи в єврокубках з 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, де в овертаймі поступився київському “Динамо” (0:0, 1:2), і потрапив до 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи, до якому здолав чеський “Словацько” (3:0, 1:1), а в раунді плей-офф узяв гору над австрійською “Аустрією” (2:0, 4:1).

У попередньому розіграші Ліги турецька команда невдало виступила на груповому етапі, де посіла 3 місце, пропустивши вперед німецький “Айнтрахт” (1:1, 1:1) і грецький “Олімпіакос” (0:3, 0:1 ) і випередивши лише бельгійський “Антверпен” (2:2, 3:0).

Лідером і найкращим бомбардиром “Фенербахче” є еквадорський форвард Енер Валенсія, який забив у національній першості 6 м’ячів у 4-х матчах. Також можна виділити норвезького нападаючого Джошуа Кінга та бразильця Жоау Педру.

“Динамо”

“Динамо” стартувало в єврокубках з 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, де в овертаймі пройшов турецький “Фенербахче” (0:0, 2:1). У 3-му раунді кияни також у додатковий час перемогли австрійський “Штурм” (1:0, 2:1), а в раунді плей-офф поступилися лісабонській “Бенфіці” (0:2, 0:3) і продовжить свої виступи вже на груповому етапі Ліги Європи.

У попередньому розіграші Ліги чемпіонів український клуб посів у групі 4-е місце, вибувши з єврокубків. У квартеті Е його випередили мюнхенська “Баварія” (0:5, 1:2), лісабонська “Бенфіка” (0:0, 0:2) та каталонська “Барселона” (0:1 та 0:1).

У складі “Динамо” багато молодих та талановитих українських футболістів. Проте лідерами киян можна вважати вже досвідченого півзахисника Віталія Буяльського та хавбека Віктора Циганкова. Багато очікувань від Владислава Кабаєва, який перейшов із “Зорі”.

Очні матчі

У попередніх 7-очних поєдинках “Динамо” жодного разу не перемагало в основний час. Лише у липні цього року йому вдалося здолати турецький клуб в овертаймі, як уже було згадано вище.

Прогноз на матч “Фенербахче” – “Динамо”

Експерти у цій грі явним фаворитом вважають “Фенербахче”.

Букмекерські контори оцінюють успіх команди Жозе Жезуша з коефіцієнтом 1.69, а на перемогу підопічних Мірчі Луческу з коефіцієнтом 5.70.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 4.45.

На наш погляд шанси на успіх все ж таки приблизно рівні і єдина перевага турецького клубу – своє поле, де він традиційно грає потужно.

Новини партнерів

Комментарии: