«Фенербахче» – «Динамо». Передматчева пресконференція Жорже Жезуша. Ліга Європи

Головний тренер “Фенербахче” Жорже Жезуш на передматчевій прес-конференції поділився своїми очікуваннями від поєдинку 1 туру групового етапу Ліги Європи з київським “Динамо”, повідомляє офіційний сайт українського клубу.

Фото – офіційний сайт ФК “Динамо” Київ
  • У нас достатньо якості та амбіцій, щоб вийти з цієї групи. Думаю, що у нашій групі збалансовані всі три команди – “Ренн”, “Динамо” та “Фенербахче”. Завтра ми хочемо перемогти. У порівнянні з матчами місячної давності, коли ми грали з “Динамо”, зараз ми стали сильнішими. Маємо всі якості, щоб виграти цей поєдинок.

Наша головна мета – виграти чемпіонат. Ось чому я прийшов сюди. Тепер краще знаю лігу. Наші конкуренти також зробили дуже хороші інвестиції цього року. Очки, набрані у європейських турнірах, дуже важливі не лише для нашої команди, а й для всього турецького футболу. Коли ви дивитеся на рейтинг Туреччини та клубів, я думаю, що там не відображається дійсність. Тут так багато хороших команд, красиві стадіони, висока якість футболу. Думаю, ця країна не заслуговує на своє місце в рейтингу, і клуби мають покращити його. Турецькі команди, які грають у Європі, повинні набирати очки, щоб рейтинг країни зростав.

Ми знову опинилися в парі з київським “Динамо” за підсумками жеребкування. У футболі завжди є другий шанс. Зараз ми сильніші, ніж місяць тому. У попередніх матчах, які ми грали з українцями, з нами траплялися речі, які у футболі трапляються нечасто. Тепер ми сильніші. Ми не розглядаємо цей матч як матч-реванш. Як і поєдинки, які ми граємо з іншими суперниками у нашій групі. У футболі завжди потрібно шанувати своїх суперників. Я також завжди поважаю своїх опонентів. Але при цьому хочу перемагати в кожній грі.

Ми обираємо тактику на матч залежно від суперника. На даний момент у нашому розпорядженні чотири висококласні нападники. Я дуже радий, що маю таких якісних гравців. Тому незалежно від того, хто грає, наша якість на передньому краї ніколи не падає.

Нагадаємо, що зустріч “Фенербахче” – “Динамо” відбудеться 8 серпня. Початок – о 19:45 за київським часом.

Новини партнерів

Комментарии: