Експерт: “Відставка Луческу не допоможе “Динамо”

Футбольний експерт Олександр Сопко поділився думками про поразку “Динамо” в грі з “Фенербахче” (1:2) в 1 турі групового раунді Ліги Європи, повідомляє Footboom.

Фото – офіційний сайт ТК “Футбол”

“Якісь радикальні рішення керівництва “Динамо” – на кшталт тренера у відставку чи гравців на фронт, як казав Ігор Суркіс – у нинішній ситуації навряд чи допоможуть, оскільки є об’єктивні причини, на які вплинути не можуть ні тренер, ні президент, а можливо й самі футболісти. Отже, головне не наробити ще більше дурниць, ніж це було зроблено раніше.

Якщо саме про цю гру, то вона була важка для обох команд. Відчувалося з перших хвилин, що дуже мотивовані, налаштовані футболісти, дуже емоційно розпочали матч, до першого попередження мені взагалі здавалося, що не дограють команди у повних складах. Але потім, коли пройшов перший запал, почали більше проявлятися індивідуальна та командна майстерність “Фенербахче”. Вони зуміли зменшити цей градус, самі заспокоїлися, і це допомогло їм суто футбольно доводити свою перевагу.

А вона в них була явною, через що динамівцям довелося сконцентруватися на тому, що в них виходить найкраще – компактно оборонятися. І треба віддати киянам належне, що навіть пропустивши, “Динамо” створило в другому таймі відрізок, у якому гравці навіть перехопили ініціативу та не виглядали приреченими. Забили гол, після чого здалося, що кінцівку “Динамо” гратиме розкутіше і навіть з позиції певного тиску”, – сказав Сопко.

Новини партнерів

Комментарии: