“Баварія” – “Барселона”: Анонс та прогноз матчу Ліги чемпіонів

У вівторок, 14 вересня у 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів німецька “Баварія” вдома прийме каталонську “Барселону”. Поєдинок пройде на Allianz Arena у Мюнхені і розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитись трансляцію матчу Ліги чемпіонів “Баварія” – “Барселона”

“Баварія”

“Баварія” розпочала новий сезон у найпрестижнішому європейському клубному турнірі з виїзної перемоги над “Інтером”, відвантаживши в його ворота два м’ячі. А ось у Бундеслізі вона втретє поспіль грає внічию і поки, набравши 12 очок, у турнірній таблиці посідає 3 місце.

У попередньому розіграші Ліги чемпіонів німецький гранд дійшов до чвертьфіналу, де за сумою двох зустрічей програв іспанському “Вільярреалу” (0:1, 1:1). Раніше він у 1/8 фіналу розтрощив австрійський “Зальцбург” (1:1, 7:1), а на груповій стадії фінішував на першому рядку, випередивши португальську “Бенфіку” (4:0, 5:2), каталонську “Барселону” (3:0, 3:0) та київське “Динамо” (5:0, 2:1).

У літнє трансферне вікно “Баварія” втратила свого лідера і найкращого бомбардира Роберта Левандовського, який перейшов до “Барселони”. Замість клубу придбав екс-нападника “Ліверпуля” Садіо Мане, який встиг уже тричі відзначитися. Стільки ж голів на рахунку 19-річного форварда Джамала Мусіали.

“Барселона”

“Барселона” впевнено стартувала в новому сезоні в найпрестижнішому європейському клубному турнірі, розгромивши вдома чеську “Вікторію Пльзень” (5:1). Ну а в Прімері Іспанії вона минулими вихідними впевнено розправилася з “Кадісом” (4:0) і з 13-ма балами розташувалася на 2-му рядку.

У попередньому розіграші Ліги чемпіонів каталонці виступили вкрай невдало, посівши на груповому етапі лише 3-е місце, випередивши лише київське “Динамо” (1:0, 1:0) і пропустивши вперед ту саму “Баварію” (0 :3, 0:3) та лісабонську “Бенфіку” (0:3, 0:0).

Новим лідером “Барселони” став поляк Роберт Левандовскі, який влітку перейшов саме з “Баварії”. На його рахунку вже 6 голів у 5-ти матчах Ла Ліги, а також хет-трик у матчі 1-го туру ЛЧ. Також варто виділитися французького форварда Усмана Дембеле та висхідну зірку “синьо-гранатових” Ансу Фаті.

Очні матчі

У попередній 11-ти очних поєдинках німецький гранд здобув 7 перемог, зазнавши при цьому 3 поразки. Минулого сезону, як уже було згадано вище, він двічі взяв гору над каталонцями з однаковим рахунком (3:0).

Прогноз на матч “Баварія” – “Барселона”

Експерти у цій грі явним фаворитом вважають “Баварію”.

Букмекерські контори оцінюють успіх мюнхенців з коефіцієнтом 1.83, а на перемогу підопічних Хаві з коефіцієнтом 4.02.

На нічию приймають ставки також з коефіцієнтом 4.55.

На наш погляд також шанси німецького клубу на успіх вище навіть незважаючи на не надто вдалий старт у своїй національній першості. Тим більше що гра пройде на рідному для нього стадіоні, де чемпіон Німеччини традиційно виглядає потужно. Втім, “Барселона” та особисто Левандовський намагатимуться зробити все, щоб засмутити вболівальників “Баварії”.

Новини партнерів

Комментарии: