“Динамо” – АЕК: Анонс та прогноз матчу Ліги Європи

У четвер, 15 вересня, київське “Динамо” у 2-му турі групового етапу Ліги Європи на нейтральному полі прийме кіпрський АЕК. Поєдинок проходитиме на Stadion Cracovii im. Józefa Piłsudskiego у Кракові та почнеться о 22:00 за київським часом.

Фото – tsn

Де дивитись трансляцію матчу Ліги Європи “Динамо” – АЕК

“Динамо”

“Динамо” стартувало в єврокубках з 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, де в овертаймі пройшов турецький “Фенербахче” (0:0, 2:1). У 3-му раунді кияни також у додатковий час перемогли австрійський “Штурм” (1:0, 2:1), а в раунді плей-офф поступилися лісабонській “Бенфіці” (0:2, 0:3) та продовжили свої виступи вже на груповому етапі Ліги Європи, в якому стартували з поразки від того самого “Фенербахче” (1:2)

У попередньому розіграші Ліги чемпіонів український клуб посів у групі 4-е місце, вибувши з єврокубків. У квартеті Е його випередили мюнхенська “Баварія” (0:5, 1:2), лісабонська “Бенфіка” (0:0, 0:2) та каталонська “Барселона” (0:1 та 0:1).

У складі “Динамо” багато молодих та талановитих українських футболістів. Проте лідерами киян можна вважати вже досвідченого півзахисника Віталія Буяльського та хавбека Віктора Циганкова. Багато очікувань від Владислава Кабаєва, який перейшов із “Зорі”.

АЕК

АЕК розпочав свої виступи в єврокубках у 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, де за пенальті поступився датському “Мідт’юлланду” (1:1, 1:1, по пен. – 3:4) і потрапив до 3-го кваліфікаційного раунду. раунд ЛЕ, у якому за сумою двох зустрічей здолав сербський “Партизан” (2:1, 2:2). Потім у раунді плей-офф двічі обіграв український “Дніпро-1” (2:1, 3:0), а в 1-му раунді групового етапу програв удома французькому “Ренну” (1:2).

Минулого сезону кіпрська команда на європейську арену не пробилася, оскільки в національній першості посіла лише 5-е місце.

Кращий снайпер АЕКа – македонський форвард Іван Тричковський, на рахунку якого 15 голів у 30 матчах чемпіонату Кіпру. Також варто виділити англійського нападаючого Метью Дербішира та венесуельського легіонера Хосе Переса.

Прогноз на матч “Динамо” – АЕК

Експерти у цій грі явним фаворитом вважають “Динамо”.

Букмекерські контори оцінюють успіх підопічних Мірчі Луческу з коефіцієнтом 1.72, а на перемогу кіпрського клубу з коефіцієнтом 5.15.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 3.96.

Ми також віддаємо перевагу киянам незважаючи на невдалий старт у новому сезоні і той факт, що матч пройде на нейтральному полі. Клас української команди все ж таки вищий, хоча АЕК уже встиг засмутити наших уболівальників, вибивши з турніру “Дніпро-1”.

Новини партнерів

Комментарии: