Віталій МИКОЛЕНКО: “Перші хвилини були важкі, але ми впоралися”

Захисник збірної України Віталій Миколенко прокоментував перемогу “синьо-жовтих” над вірменами (5:0) в грі Ліги націй, повідомляє офіційний сайт УАФ.

Фото – офіційний сайт УАФ

«Перші хвилини матчу були дуже важкими для нас, але ми впоралися, і результат на табло. Важливим був саме перший забитий м’яч, і я дуже радий за Сашу Тимчика. Перед нами стояло завдання — замикати дальню стійку, він там опинився і спрямував м’яч у сітку. Радий за нього — гол плюс пас. На мою думку, він сьогодні відпрацював на всі 120 відсотків.

По перерві важливо було забити вдруге, щоб трішки заспокоїти гру. Але для мене як для захисника найважливіше, коли ти виграєш — 1:0, надійно зіграти в обороні. Я вважаю, що ми добре відіграли в захисті і, якби навіть більше не забили, навряд чи пропустили б. 1:0 — це теж три очки. Сил сьогодні на полі я залишив багато, але за збірну по-іншому ніяк. Почуваюся не так ідеально, як хотів би, але в цілому добре.

Сьогодні в нас буде переліт до Кракова, де ми пройдемо відновлювальні процедури й почнемо готуватися до матчу із Шотландією», — сказав Миколенко.

Нагадаємо, що поєдинок 6-го туру групового раунду Ліги націй між збірними України та Шотландії відбудеться 24 вересня в Кракові (початок — о 21:45 за київським часом).

Новини партнерів

Комментарии: