“Реал” – “Шахтар”. Передматчева прес-конференція Карло Анчелотті. Ліга чемпіонів

Головний тренер мадридського “Реалу” Карло Анчелотті на передматчевій прес-конференції поділився своїми очікуваннями від поєдинку 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів з донецьким “Шахтарем”, повідомляє офіційний сайт “гірників”.

Фото – офіційний сайт ФК “Шахтар”

Про очікування від гри

– Дуже важливо набрати 9 очок, і ми добре підготовлені, щоб зробити це. У неділю мали не найкращу гру. Прагнемо продемонструвати свій футбол та іншу ідентичність. Ми з повагою ставимося до «Шахтаря». Як вам відомо, Куртуа вибув, але Модрич і Лукас Васкес повернулися. Себальйос мав проблеми з підколінним сухожиллям, і завтра на нього не розраховуємо.

Про різницю між Лігою чемпіонів і чемпіонатом Іспанії

– Я завжди хочу вигравати в Лізі чемпіонів. Ла Ліга є важливою, однак Ліга чемпіонів – найважливіше змагання. Це геть різні турніри. В одному – 38 ігор, в іншому значно менше. Іноді все вирішується в 180-хвилинному протистоянні. І тут важливими є деталі. Не йдеться про успіх чи невдачу. Іноді розмовами про успіх прикривають проблеми своєї команди або переваги суперника. Якщо я говорю, що нам не пощастило з «Осасуною», отже, я приховую наші проблеми у володінні м’ячем і гарну гру суперника. Важливо приділяти увагу й дрібним деталям. У Лізі чемпіонів можна забити три голи протягом кількох хвилин, як це траплялося зі мною. Це може статися й у півфіналі. Сильний менталітет дає контроль над дрібними деталями. І «Реал» – це команда, яка піклується більше за інших про ці деталі.

Про травму Куртуа

– Маємо сумніви щодо наступного матчу з «Хетафе», проте він може повернутися до матчу-відповіді із «Шахтарем» або класико з «Барселоною».

Про те, як оцінює «Шахтар»

– Це команда, у якої багато побутових проблем, – у тренувальному процесі, у переїздах. Вони чудово стартували в Лізі чемпіонів, їхній стиль схожий на торішній – команда хоче грати вертикально. У них дуже швидкі й небезпечні форварди в контратаках. Ми дуже поважаємо «Шахтар».

Нагадаємо, що зустріч «Реал» – «Шахтар» відбудеться 5 жовтня у Мадриді. Початок – о 22:00 за київським часом.

Новини партнерів

Комментарии: