“Ренн” – “Динамо”: Анонс та прогноз матчу Ліги Європи

У четвер, 6 жовтня, київське “Динамо” у 3-му турі групового етапу Ліги Європи на виїзді побореться з французьким “Ренном”. Поєдинок пройде на Roazhon Park у Ренні та розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Фото – офіційний сайт ФК “Динамо” Київ

Де дивитись трансляцію матчу Ліги Європи “Ренн” – “Динамо”

“Ренн”

“Ренн” розпочав свої виступи на груповому етапі Ліги Європи з гостьової перемоги над грецьким АЕКом (2:1), а потім вдома зіграв унічию з турецьким “Фенербахче” (2:2). Набравши 4 очки, він зі стамбульським клубом ділить 1-2 місця у турнірній таблиці.

У минулому сезоні бретонці виступали в Лізі конференцій, де дійшли до 1/8 фіналу, поступившись дорогою до чвертьфіналу англійському “Лестеру” за сумою двох зустрічей (0:2, 2:1). Раніше на груповій стадії вони випередили нідерландський “Вітесс” (2:1, 3:3), англійський “Тоттенхем” (2:2, 3:0) та словенську “Муру” (2:1, 1:0).

Лідером та найкращим бомбардиром французької команди є Марен Терр’є, який забив 4 голи у 9-ти матчах Ліги 1, а ще один гол у нього на рахунку в Лізі Європи. Також можна виділити форварда Аміна Гуїрі, який двічі засмутив ворота суперників, і хорватського півзахисника Ловро Майєра.

“Динамо”

“Динамо” стартувало в єврокубках з 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, де в овертаймі пройшов турецький “Фенербахче” (0:0, 2:1). У 3-му раунді кияни також у додатковий час перемогли австрійський “Штурм” (1:0, 2:1), а в раунді плей-офф поступилися лісабонській “Бенфіці” (0:2, 0:3) та продовжили свої виступи вже на груповому етапі Ліги Європи, в якому зазнали двох поразок поспіль – від того самого “Фенербахче” (1:2) та АЕКу (0:1).

У попередньому розіграші Ліги чемпіонів український клуб посів у групі 4 місце, вибувши з єврокубків. У квартеті Е його випередили мюнхенська “Баварія” (0:5, 1:2), лісабонська “Бенфіка” (0:0, 0:2) та каталонська “Барселона” (0:1 та 0:1).

У складі “Динамо” багато молодих та талановитих українських футболістів. Проте лідерами киян можна вважати вже досвідченого півзахисника Віталія Буяльського та хавбека Віктора Циганкова. Багато очікувань від Владислава Кабаєва, який перейшов із “Зорі”.

Очні матчі

У сезоні-2018/19 ці команди також перетнулися на груповій стадії Ліги Європи, і тоді український клуб двічі взяв гору над майбутнім суперником (2:1, 3:1).

Прогноз на матч “Ренн” – “Динамо”

Експерти у цій грі явним фаворитом вважають “Ренн”.

Букмекерські контори оцінюють успіх бретонців з коефіцієнтом 1.54, а на перемогу підопічних Мірчі Луческу з коефіцієнтом 7.20.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 4.75.

Ми також віддаємо перевагу представнику Ліги 1, який успішно виступає у поточному розіграші єврокубку. До того ж, поєдинок пройде на домашньому стадіоні французької команди, де вона рідко втрачає очки.

Новини партнерів

Комментарии: