“Дніпро-1” – “Вадуц”: Анонс та прогноз матчу Ліги конференцій

У четвер, 6 жовтня, “Дніпро-1” у 3-му турі групового раунду Ліги конференцій на нейтральному полі прийме “Вадуц” із Ліхтенштейну. Поєдинок пройде на стадіоні “Кошицька футбольна арена” у Кошиці та розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Фото – telegraf.com.ua

Де дивитись трансляцію матчу Ліги конференцій “Дніпро-1” – “Вадуц”

Дніпро-1

“Дніпро-1” невдало дебютував у єврокубках, двічі програвши у плей-офф раунді Ліги Європи грецькому АЕКу (1:2, 0:3), але отримав право виступати на груповому етапі Ліги конференцій, де у стартовому турі поступився нідерландському АЗ (0:1), а потім переміг кіпрський “Аполлон” (3:1). Набравши 3 очки, він посідає 2-е місце у квартеті Е.

У поточному сезоні УПЛ український клуб стартував із чотирьох перемог, обігравши київське “Динамо” (3:0), “Верес” (2:0), “Металіст 1925” (3:0) та “Львів” (3: 0). Набравши 12 балів, він розташувався на 2-му рядку в турнірній таблиці.

Лідером “Дніпра-1” є форвард Артем Довбик, який у поточному сезоні забив 2 м’ячі у 4-х зустрічах УПЛ. Також можна виділити хавбеків Олексія Гуцуляка, на рахунку якого також 2 голи, та Олександра Пихаленока.

Вадуц

“Вадуц” стартував у Лізі конференцій з 2-го кваліфікаційного раунду, де здолав словенський “Копер” (1:0, 1:1). Далі він пройшов турецький “Коньяспор” (1:1, 4:2) та австрійський “Рапід” (1:1, 1:0), а на груповій стадії зіграв унічию з “Аполлоном” (0:0), значно поступився нідерландському АЗ (1:4) та з одним очком ділить 3-4 місця.

У попередньому сезоні до Ліги конференцій клуб із Ліхтенштейну також розпочав свої виступи з 2-го кваліфікаційного раунду, проте програв угорському “Уйпешту” (1:2, 1:3) і вибув з турніру.

Кращим снайпером “Вадуца” є півзахисник Тонатан Чічек, який забив 4 м’ячі у національній першості, а ще три – у єврокубках. Також можна виділити хавбека Мерліна Хаджі, на рахунку якого 3 голи.

Прогноз на матч “Дніпро-1” – “Вадуц”

Експерти у цій грі віддають перевагу “Дніпру-1”.

Букмекерські контори оцінюють успіх підопічних Олександра Кучера з коефіцієнтом 1.80, а на перемогу команді з Ліхтенпштейну з коефіцієнтом 4.15.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 3.66.

На наш погляд також шанси “Дніпро-1” на успіх вищий. Навіть попри те, що матч пройде на нейтральному полі. За класом український клуб таки перевершує майбутнього суперника.

Новини партнерів

Комментарии: